Lai cik banāli tas neskanētu, jaunā sezona ir vispiemērotākais laiks, lai sāktu pievērst uzmanību savam ārējam izskatam. Kaut vai tikai tāpēc, ka jums radās papildus stimuls: pavasarī un vasarā, atšķirībā no citiem gadalaikiem, jūs varat demonstrēt savu kailo skaistumu ne tikai savam iemīļotam cilvēkam.
Tu gribi izskatīties skaisti? Pievilkts vēders, slaidas kājas, karaliskā stāja neradīsies paši no sevis. Lai īsā laikā padarītu savu ķermeni skaistu un slaidu jums ir nepieciešams pareizi izvēlēties sev fitness-programmu. Kā to izdarīt?

Fitness-klubi "Centrs-Panatta" (grupa"Kolonna") piedāvā vairāk nekā 40 aerobikas veidus jebkurai gaumei, jebkuram mērķim Vienā rakstā nav iespējams aprakstīt treniņu plašo izvēli. Šoreiz parunāsim tikai par vienu. Pēc ilgās „ziemas guļas” lieki kilogrami uzkrājās paši par sevi. Pirmajā kārtā rodas nepieciešamība ātri un efektīvi atbrīvoties no nepatīkamiem „ziemas augļiem”. Ja tieši tas ir jūsu mērķis – ideālais variants jums ir Body Bike. Par šo unikālo treniņu veidu mums pastāstīja savas jomas meistare – fitness-kluba "Centrs-Panatta" vadītāja Anna Tornopoļska, kura vada šādus treniņus jau veselus piecus gadus.

Neticiet tiem, kas saka, ka fiziskais treniņš – tas ir ļoti nogurdinoši un grūti, ka tas ir tīrā veidā sevis mocīšana, un ka pēc treniņiem jums nekam nebūs spēka. Tās ir blēņas. Jauns aerobikas virziens – Body Bike neļaus jums garlaikoties. Tas ir ideāls nodarbību veids tiem, kam patīk riteņbraukšana. Šis jaunais aerobikas veids parādījās ar amerikāņu riteņbraucēja Džonija Goldberka vieglas rokas palīdzību. Viņš izgudroja riteņa-trenažiera atvieglotu konstrukciju. Tieši uz šādiem trenažieriem notiek treniņi intensīvas mūzikas pavadījumā. Trenažieris ir aprīkots tādā veidā, ka jūs paši varat imitēt braukšanu dažādā viedā. „Neizbraucot” no zāles var apbraukt savu pilsētu vai piedalīties riteņbraukšanas sacīkstēs. Un tas viss draugu pulkā! Vai tad tas ir garlaicīgi? Treneris uzdod tempu un visa grupa griež pedāļus, ceļojot pa kalniem vai lielātruma šoseju, pārvarot šķēršļus. Šādā intensīvajā slodzē tiek saspringti visi ķermeņa muskuļi, it īpaši kāju muskuļi.

Body Bike priekšrocības nevar saskaitīt. Anna atzīmē faktu, ka Body Bike palīdz tievēt rekorda termiņos: vienā nodarbībā jūs zaudējāt divreiz lielāku kaloriju skaitu, salīdzinot ar visintensīvāku aerobikas nodarbību (500-1000 kkal). Pedāļu griešana „smagi - viegli” režīmā diezgan ātri piešķir skaistu formu gurniem, sēžai un ikriem. Tiek trenēta sirds- asinsvadu sistēma, asinsspiediens nonāk normā. Body Bike treniņš ļauj ātri noņemt stresu, uzlabot fizisko kondīciju un palielināt izturību. „Treniņa galvenā priekšrocība ir augstas intensitātes un pieejamības savienojums” – atzīmē Anna.

Nodarbības uz velotrenažeriem tiek rekomendētas sievietēm varikozas slimības sākumstadijā. Šis aerobikas veids tiek uzskatīts par vienu no efektīvākajiem cīņas veidiem ar celulītu, kas sievietēm ir ārkārtīgi svarīgi.

Taču Body Bike nevar nosaukt par sieviešu treniņu. Parasti grupās nodarbojas gan sievietes, gan vīrieši.

«Pieejamība un augsta intensitāte, kā arī ātra liekā svara zaudēšana pievilina šim treniņu veidam lielu pielūdzēju skaitu, tai skaitā vīriešus» - stāsta Anna..

Piemērām, fitness-kluba "Centrs-Panatta" pastāvīgā Body Bike nodarbību apmeklētāja Natālija apgalvo, ka tieši pateicoties tam, ka grupas ir jauktas, viņa atklāja sev šo lielisko treniņu veidu.: «Uz Body Bike nodarbībām pirms pusgada mani atveda vīrs – liels pedāļu griešanas pielūdzējs. Tagad mēs divus vakarus nedēļā atvēlējam šai unikālai nodarbībai. Pēc darba mēs kopā treniņos atbrīvojamies no dienas slodzes. Divatā – tas ir vienkārši fantastiski! Turklāt pusgada laikā es ievērojami uzlaboju savu fizisku formu, kas man nebija izdevies vesela gada laikā, kad es nodarbojos ar parasto aerobiku”.

Anna atzīmē, ka rezultāts no Body Bike nodarbībām ir atkarīgs no treniņu regularitātes (ne mazāk par 2-3 treniņiem nedēļā), individuālām organisma īpašībām un ēdināšanas režīma. Pēc 5-6 treniņiem ievērojami attīstās izturības spējas. Pirmos rezultātus svara zaudēšanā ir iespējams izjust jau pēc dažām nodarbībām.

Body Bike ir adoptēts plašam vecuma un izturības grupām. Ar šo treniņu veidu var nodarboties cilvēki ar dažādiem veselības traucējumiem. Tiek uzskatīts, ka Body Bike nodarbību laikā tiek pilnīgi aizmirstas dažādas problēmas ar mugurkaulu.

Runājot par kontrindikācijām, Anna atzīmē tikai nopietnas sirds-asinsvadu sistēmas slimības. Nekādu citu kontrindikāciju šīm treniņu veidam nav.

Annas daudzgadīgajā praksē pat bija gadījums, kad sieviete ar sirds defektu, kurai sports bija liegts, pēc dažu mēnešu treniņiem zālē piedalījās 40 km garā valobraucienā.

Uzmanību topošām māmiņām! Body Bike ir ideāls nodarbību veids sievietēm grūtniecības periodā.

Kas ir vajadzīgs, lai nodarbotos ar Body Bike? Galvenais – labs treneris. Fitness-klubos "Centrs" sertificēti treneri ar bagātu pieredzi palīdzēs jums uzsākt jaunu sportisku dzīves veidu. Jūs nolēmāt pārbaudīt sevi? Nāciet! Fitness-klubi "Centrs" gaida jūs! Turklāt jūs nolēmāt uzsākt jaunu dzīvi vispiemērotākajā laikā – fitness-klubi "Centrs" piedāvā jums unikālu iespēju. Nopērc abonementu un piedalies izlozē. Izlozē izspēlē divus braucienus ar prāmi uz Stokholmu, kur pirmais tiek jaunajiem klientiem, kas noformējuši abonementu akcijas laikā, otrais tiek izlozēts starp pastāvīgajiem klientiem, kam uz izlozes brīdi ir „aktīvs” abonements.

Iesaisti savu ģimeni un draugus aktīvā dzīves veidā – atved savu draugu uz sporta klubu un saņem 5 dienu pagarinājumu savam abonementam.

Fitness-klubi "Centrs" palīdzēs jums sasniegt ideālu rezultātu ātri un aizraujoši!

Sīkāk par akciju var uzzināt šeit.

Fitness-klubu "Centrs" adreses:

Centrs: Audēju iela 16, u/v "Centrs" 5.stāvā
Tālrunis uzziņām: 7018000

Mežciems: Eizenšteina iela 6
Tālrunis uzziņām: 7539739

Panatta: Mūkusalas iela 73
Tālrunis uzziņām: 7622266

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!