Starptautiskā universitāte Konkordija Audentes turpina pilnveidot studiju programmas un apmācību veidus. No 2004. gada septembra interesenti varēs studēt komunikāciju vadības maģistra studiju programmu bloka kursos Tallinā un Rīgā.

Sabiedriskās attiecības, korporatīvā reklāma, sponsorēšana, zīmolu menedžments, tiešais mārketings- šīs saziņas aktivitātes peļņas un bezpeļņas organizācijās aptver plašu spektru. Tas nozīmē, ka profesionāļiem, kuri vēlas darboties komunikāciju korporācijās un reklāmas aģentūrās, vajadzētu regulāri papildināt savas zināšanas minētajās sfērās. Kompāniju, organizāciju un firmu vadītājiem jāprot plānot un integrēt dažādi saziņas instrumenti. Tas arī veido Starptautiskās universitātes Konkordija Audentes Komunikāciju vadības maģistra studiju programmas saturu.

No 2004. gada septembra Starptautiskā universitāte Konkordija Audentes piedāvā jaunu apmācības modeli, īpaši pielāgotu interesentiem no Latvijas- bloka studijas Tallinā un vieslekcijas Rīgā. Ņemot vērā lielo Latvijā dzīvojošu un strādājošu cilvēku interesi par IUCA Komunikāciju vadības maģistra studiju programmu, ir izveidots jauns apmācību modelis – ikmēneša nedēļas nogales bloka studijas Tallinā un iknedēļas vakara kurss Rīgā. Šāds modelis sniedz iespēju studēt nepārtraucot darbu. Apmācības ilgumu nosaka katra studenta materiālās un praktiskās iespējas. Šīs programmas pasniedzēji ir ne tikai labi akadēmiskie speciālisti, bet arī profesionāļi no Lielbritānijas ( Alec Charles), ASV ( Scott Abel), Vācijas ( Rudiger Theilmann) un Latvijas ( Māris Graudiņš - “Consensus PR “prezidents).

Bez minētās maģistra studiju programmas Konkordijas universitāte Latvijā piedāvā atsevišķu kursu “Strategic Corporate Communication” . Šo kursu, kuru vadīs Consensus PR aģentūras prezidents Māris Graudiņš, varēs noklausīties ikviens reklāmas un sabiedrisko attiecību vadīšanas interesents, neatkarīgi no izglītības. Visas apmācības notiek angļu valodā un, šo kursu beidzot, tiks izsniegts sertifikāts.

Dokumentu un iesniegumu pieņemšana gan bakalaura, gan maģistra studijām Starptautiskajā universitātē ir līdz 2004. gada 13. augustam. Sīkāku informāciju var iegūt pie IUCA pārstāves Latvijā darbdienās no 14.00-18.00 pa tālruņiem 7289604; 9247283, vai e-pastu : libane@latnet.lv ; www.university.ee

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!