Foto: Publicitātes foto
Laikmetā, kurā dzīvojam, ļoti liela nozīme ir pirmajam iespaidam – un tam, kādu pirmo iespaidu par sevi spējam radīt. Kā Jūs reaģējat uz šādu tekstu "Bezmaksas B kategorijas vadītāju apmācība!" vai arī "Nemaksā ne santīma par auto vadītāja kursiem"? Lielākā daļa no mums, protams, ir patīkami pārsteigti, ka laikā, kad par visu ir jāmaksā un jāmaksā daudz, kāds tomēr vēl nodarbojas ar labdarību un piedāvā šādas iespējas! Diemžēl, patiesība ir daudz skarbāka, jo šāda veida apmācības piedāvājums vienkārši nav iespējams – ja vien tā nav autoskola, kurai nepieciešami jauni klienti un ir investors, kurš sākotnēji iegulda naudu reputācijas un klientūras izveidei!

Tieši tāpēc mēs - "VIP autoskola", saviem klientiem nekad neko nesolām bez maksas, bet garantējam apmācību kvalitāti un to, ka spēsiet iegūt vadītāja apliecību samērīgā laikā ar izcilu attieksmi no mūsu personāla puses.

Ir vairāki būtiski faktori, no kā veidojas apmācību izmaksas, un galvenais faktors ir tieši kvalificēts un savu darbu mīlošs personāls. Piekritīsiet taču, ka arī lielveikalā patīkamāk ir komunicēt ar smaidošu pārdevēju, nevis tādu, kurš tikai atnāk atsēdēt savas stundas. Mēs vienmēr cenšamies būt lojāli pret saviem pasniedzējiem, instruktoriem, administratorēm un arī apkopēju - jo jebkuram darbiniekam ir jābūt sajūtai, ka viņš dara cēlu un sabiedrībai noderīgu darbu un ir daļa no daudz lielāka procesa. Mēs vienmēr izvēlamies tos pasniedzējus un instruktorus, par kuriem ir pārliecība, ka viņi neatnāks ar sāpošu galvu un nepaziņos, ka šodien labāk mani nekaitiniet. Mēs vienmēr maksājam viņiem tik lielu algu, lai viņi justos priecīgi nākt uz darbu un spētu būt motivēti iemācīt audzēkņiem to labāko. Tāpēc tās autoskolas, kuras piedāvā bezmaksas variantus vai nu maksā ļoti maz, vai maksā ar lielu kavēšanos.

Otrs faktors - administratīvie izdevumi - mums visiem taču patīk siltas un gaišas mācību klases tieši pie Jūsu mājām, jauni un kvalitāti uzskates materiāli, interaktīvās lietas - video projektori, mūsdienīga mājaslapa, un galu galā - arī apmācību auto ar kuriem nav jādomā, ka ir pazudis 2. ātrums vai bremzējot auto brauc pa kreisi. Mēs ieguldām daudz līdzekļus, lai mācību vide ir sakārtota un patīkami baudāma. Vēl viens aspekts - pat tāds neliels "štruntiņš" kā apmācību karte vai reģistrācijas žurnāls arī ir jāpērk CSDD un šos izdevumus pēc tam "bezmaksas" audzēknis apmaksā no citām pozīcijām.

Trešais - nedaudz par līgumiem - lai arī MK noteikumi paredz, ka līgums jāslēdz uz 3 gadiem, lielākā daļa autoskolu to izdara uz pusgadu vai gadu - par katru nākošo mēnesi liekot piemaksāt. Tāpat ir vērts pievērst uzmanību tam kāda ir eksāmenu vai ieskaišu procedūra autoskola. Bieži vien apmācība ir bez maksas, bet, lai tiktu līdz CSDD eksāmeniem, autoskolā ir jānokārto vairākas maksas ieskaites par katru apmācības tēmu. Ļoti atšķirīgi ir arī skolas teorijas eksāmenu nosacījumi - jautājumu skaits eksāmenā un pieļaujamo kļūdu skaits. Tas var atšķirties pat vairākas reizes. Piemēram, 30 jautājumi un 1 pieļaujamā kļūda vai 120 jautājumi bez kļūdām. Šāds kritērijs arī var liecināt par autoskolas vēlmi kvalitatīvi apmācīt kursantus vai pelnīt naudu ar eksāmenu daudzkārtēju pārlikšanu.

Šādu uzskaitījumu varētu turpināt vēl ilgi, bet svarīgākais uz ko vēlamies vērst uzmanību ir tas, ka, ja kaut kas ir bez maksas, tas ir tikai uz to brīdi un Jūs par to samaksāsiet vēlāk un daudz lielāku summu.

Lielu kļūdu mēdz izdarīt arī vecāki, kuri apmaksā autovadītāja apmācības kursus  saviem bērniem ļaujot viņiem pašiem izvēlēties autoskolu. Vecāki - veltiet vismaz pāris stundas, palasiet atsauksmes par izvēlēto autoskolu internetā. Pēc dabas mēs visi esam slinki un labas lietas negribam rakstīt. Savukārt ar savu negatīvo pieredzi cilvēki dalās daudz biežāk. Šādi Jūs ieekonomēsiet savu naudu un arī nervus.

Tomēr arī mēs, VIP autoskola, vēlamies iepriecināt savus topošos klientus un visiem, kuri līdz 15. novembrim atnāks uz mūsu biroju Rīgā, Lāčplēša ielā 24 un nosauks paroli "Esmu pelnījis sev labāko izvēli", slēdzot līgumu par jebkuras kategorijas autovadītāja apmācību, saņems dāvanā autoskolas kursantam svarīgākās lietas - Ceļu satiksmes noteikumu un Tematisko uzdevumu grāmatas bez maksas. Mēs ticam, ka šādā veidā varam Jūs motivēt daudz rūpīgāk izvēlēties apmācību vietu un tāpēc nesolām Jums bezmaksas teoriju, braukšanu vai iespēju iegūt vadītāja apliecību par 50 latiem!

Par VIP autoskolu
SIA "VIP autoskola" mērķis ir būt tirgus līderim autovadītāju apmācības jomā Latvijas tirgū. Mūsu kvalitāti ir novērtējuši mūsu klienti - vadošie Latvijas uzņēmumi, kuru darbinieki pie mums ieguvuši papildus kategorijas vai izgājuši profesionālo autovadītāju periodisko apmācību (95. kods), piemēram, Latvijas autopārvadātāju nacionālā asociācija (LANA),  ECOLINES, Lux Express Latvia, Tiropa, Rīgas taksometru parks, AS Latvijas Balzāms, SCANIA Latvia, Truck & Trailer Centre, SIA M Sped,  ADRIA 19,  Kvinta A, Eltel Networks, VB Transport, SIA Transmaster, SIA DMK, SIA VAS SV, SIA HEDERS, u.c.

Kontakti:
Lāčplēša iela 24-116, Rīga
Tālrunis: (+371) 67 33 4440
Fakss: (+371) 67 33 4441
@vipautoskola
draugiem.lv/vipautoskola

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!