Foto: Publicitātes attēls
16. Septembrī Rīgā Kongresu namā un 18. Septembrī "Lielais Dzintars" Liepājā. Vīrišķīga āriene, spēcīgs baritons, rokās nemainīgi ģitāra – šim māksliniekam nav vajadzīgs vairāk nekā, lai pulcētu pārpildītas klausītāju zāles Krievijā un citās valstīs. Krievijas nopelniem bagātais tautas skatuves mākslinieks, kas patiešām ir tautas mākslinieks, drīz priecēs savus klausītājus Latvijā ar savām mīļākajām dziesmām.


Aleksandrs Rozenbaums ir viens no tiem retajiem māksliniekiem, kuri spēj noturēt klausītāju uzmanību visu koncerta laiku. Aizturējuši elpu, klausītāji izbauda viņa dzīvās un patiesās dziesmas un vienmēr lūdz tās atkārtot vēl un vēl. Viņa balss valdzina ar brīnišķīgu melodiskumu, tajā pat laikā izstarojot dzīvīgu enerģiju. Viņa dziesmas liek aizdomāties par mūžīgo, atgādina par laika straujo ritējumu. Aleksandrs Rozenbaums izpilda dziesmas, kas cilvēku dvēselēs raisa mīlestību un labestību, tādēļ viņa koncertus gribas apmeklēt vēl un vēl. Katrs no mākslinieka pielūdzējiem viņa repertuārā atrod sev mīļas dziesmas, bet ir arī tādas, kas jau kļuvušas par īstām tautas dziesmām. Jau pavisam drīz – septembrī – vecās, iemīļotās un arī jaunās Aleksandra Rozenbauma dziesmas skanēs tieši Jums!

„Bostonas valsis", "Uzzīmē man māju", „Kazaku dziesma", Jesauls", „Pīļu medības", „Liktens pareģe", „Ienāciet pie mums uz „uguntiņu"", „Uzmācās skumjas", „Melnā tulpe"- tās ir dziesmas, kas aizkustina dvēseli, līdz sāpēm tuvas un pazīstamas katram no mums. Lai kādam žanram Rozenbaums neķertos klāt – estrādei, romancei, džezam, krievu šansonam vai patriotiskajai dziesmai -, viņš vienalga paliek atpazīstams ar savu izpildījuma dzīvo manieri, kura nevienu neatstāj vienaldzīgu.

Nav iespējams vārdiem aprakstīt atmosfēru, kas valda zālē šī mākslinieka uzstāšanās laikā. Dzīva skaņa, dinamiskas gaismas, skaļi aplausi un saucieni „bravo!" liecina par to, ka klausītāji arvien gaida šīs neatkārtojamās tikšanās ar izcilo un talantīgo Aleksandru Rozenbaumu. Aicinām iegādāties biļetes uz viņa koncertiem Latvijā, lai izbaudītu patiesi fantastisku vakaru!

Biļetes uz šovu visās Biļešu Serviss kasēs.

Vairāk informācijas: www.gastroli.top


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!