Foto: Publicitātes attēli

Vai Jūs kādreiz esat pircis auto rezerves daļas internetā? Izlasot šo rakstu, Jūs noteikti to sāksiet darīt, jo tieši tā rīkojas miljoniem cilvēku visā pasaulē, un jau 2 gadus tāda iespēja pastāv arī Latvijā – portālā www.eparts.lv.

www.eparts.lv - lielākais un drošākais auto rezerves daļu interneta veikals Baltijā, kas ietilpst WESS grupā, kas savukārt ir viens no lielākājiem autotirgotājiem mūsu valstī ar 20 gadu darba pieredzi.

Kādos gadījumos cilvēki izmanto auto rezerves daļu interneta veikalu Eparts.lv?

1. Ikgadējā tehniskās apskates veikšana. Ne vienmēr no pirmās reizes izdodas iziet apskati, kā rezultātā auto turētājs saņem sarakstu ar nepieciešamajām rezerves daļām, kas ir jānomaina. Lētāk un izdevīgāk tās iegādāties ir Eparts.lv un tad braukt ar tām uz auto servisu, kur maksāsiet tikai par to uzstādīšanu.

2. Auto ritošās daļas diagnostika un tehniskā apsekošana. Tās beigās meistars parasti izveido maināmo rezerves daļu sarakstu. Lēmums jāpieņem Jums - kaut kas ir jāmaina tūlīt pat, kaut ko var atstāt uz vēlāku laiku. Savukārt izdevīgāk auto rezerves daļas ir iegādāties pašam, tādas kvalitātes un ar tādu cenu, kas Jums ir vispiemērotākā, nevis tik cik sacīs - tik būs!

3. Drīzumā ir jāmaina eļļa, bremzes kluči, aizdedzes sveces, sezonas riepas, akumulātors, t.i. auto daļas ar mazu ekspluatācijas laiku. Iegādājieties šīs detaļas iepriekš un ietaupiet līdz pat 40% no analogu rezerves daļu tirgus vērtības.

4. Ir vēlme iegādāties aksesuāru savam auto - paklājiņi, papildus bagāžas nodalījumi, navigācijas ierīces utml. Laipni lūgti interneta veikalā Eparts.lv, kur Jūs atradīsiet visu sev nepieciešamo īpaši tam atvēlētajā portāla vietnē - „Aksesuāri"!

Pat ja Jūs absolūti nekā neziniet par automobīļa iekšējo uzbūvi, Jums pietiek tikai ienākt portālā www.eparts.lv un ievadīt savas automašīnas registrācijas numuru vai konkrētas daļas pasūtījuma kodu, un Jūs momentāli varēsiet apskatīt vajadzīgo preci, tā cenu un piegādes iespējas. Vēl vairāk, Jūs varat vienkārši piezvanīt uz tālruni +371 67004707, un Eparts.lv profesionālie konsultanti sniegs Jums precīzu un ātru padomu, pie kam - pilnīgi bezmaksas.

Jūs neuzticaties pirkumu veikšanai Internetā? Iespējams, Jums ir bijušas darīšanas ar mazu e-veikaliņu, kurš pazuda kopā ar Jūsu apmaksāto preci? Ar www.eparts.lv Jūs būsiet pilnā drošībā! Atšķirībā no vienas dienas firmiņām, Eparts.lv strādā tikai ar licencētām programmām un ir noslēdzis līgumus ar visām Latvijas bankām. Jums nevajadzēs pārskaitīt naudu uz nezināmu uzņēmumu kontiem. Eparts.lv piedāvā Jums iespēju veikt tūlītējo apmaksu caur Jūsu Internet-banku, ar bankas karti vai pat skaidrā naudā Eparts birojā, Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 123.

Mūsu sadarbības partneri ir lielākie rezerves daļu un aksesuāru piegādātāji Eiropā, kuru plašais produktu klāsts Jums ir pieejams tagad vienuviet, vienā katalogā un prece tiks piegādāta Jums jebkurā vietā pēc Jūsu izvēles. Portālā www.eparts.lv mēs piedāvājam gan originālās, gan alternatīvās auto rezerves  daļas, un katram klientam ir iespēja izvēlēties tieši sev atbilstošas preces gan pēc cenu kategorijas, gan kvalitātes. Piedāvājumā ir gan ekonomiskas budžeta klases daļas, gan vidēja cenu līmeņa, gan arī Premium kvalitātes auto daļas. Mūsu katalogā apvienoti vairāk kā 60 piegādātāji ar vairāk kā 100 noliktavām, un automātiski izvēlētas labākās cenas, t.i., ja vienāda prece tiek piedāvāta vairākās vietās, sistēma automātiski piedāvā lētāko.

E-veikals Eparts.lv piedāvā iespēju iegādāties rezerves daļas un aksesuārus sekojošo marku automobīļiem:
Oriģinālās un alternatīvās rezerves daļas un aksesuāri: VW, Audi, Opel, BMW, Ford, Mazda, Mercedes, Toyota, Mitsubishi, Volvo, Honda, Renault, Nissan, Chrysler, Hyundai, Škoda, Peugeot, Citroen, Saab, Chevrolet, Subaru, Kia, Lexus, Fiat, Suzuki, Seat, Dodge, Jeep, Land Rover, Alfa Romeo, Rover, Dacia, Porsche, Jaguar, Pontiac, ISUZU, Daewoo, Ssang Yong, Infiniti, Daihatsu, Lancia, Mini, Cadillac, Land Rover.

Un tagad - ienāc www.eparts.lv, ietaupi līdz 40% ... un iegūsti ziemas akcijas balvas: brīvdienas ar jauno BMW un atpūtu Ezeri SPA!

logo

Kā ierasts, Eparts.lv piedāvā saviem pastāvīgiem klientiem interesantas akcijas. Šajā jaunajā gadā sāksim ar atpūtas piedāvājumu!

Dalības noteikumi tādi paši kā pagājušā gadā:

Katrs klients Eparts.lv (fiziskā persona), kurš no 10. janvāra līdz 31. martam veiks pirkumus par kopējo summu 50 un vairāk latu, piedalās loterijā

Galvenā balva - Ceļojums ar jauno 3-sērijas BMW sedanu uz SPS Hotel EZERI.

Jaunās paaudzes 3-sērijas BMW oficiālā prezentācija ir notikusi tikai februārī. Tas nozīmē, ka tā ir vienreizēja iespēja būt vienam no pirmajiem, kurš varēs izmēģināt šo modeli darbībā.

Balvā ietilpst:

1) 3-sērijas BMW sedans ar pilnu degvielas baku no WESS Select uz nedēļas nogali.

  • Izveidota pamatojoties uz bagātīgu modeļa rindas vēsturi, BMW zīmola pērle tiek izlikta apskatei modernā, dinamiskā un neatvairāmā dizainā BMW raksturīgajās īpašībās.
  • Iedzimtais sportiskais raksturs, izsmalcinātā elegance vai pārsteidzošā mūsdienība.
  • Jaunais 3-sērijas BMW tiks piedāvāts trijos dizaina veidos: Sport Line, Luxury Line un Modern Line. BMW piedāvā Jums dažādas personalizācijas iespējas.
  • Uzziniet vairāk: www.wess-select.lv

    logo

2)
SPA HOTEL EZERI piedāvājums (Siguldā):
  • nakšņošana 2 personām pusluksā ar skatu uz dārzu (1 nakts);
  • iebraukuma dienā SPA kompleksa apmeklējums bez laika ierobežojuma;
  • sauna un turku pirts;
  • aukstā ūdens baseins un siltā ūdens baseins ar masāžas aprīkojumu;
  • kontrastējošais baseins kājām;
  • āra baseins;
  • siltais SPA baseins zem atklātās debess;
  • brokastis;
  • vēlās brokastis;
  • vēlais izbraukums līdz 13:00;
  • bezmaksas auto stāvvieta;
  • uzziniet vairāk: www.hotelezeri.lv

logo

Sekojiet mūsu informācijai portālā, jo tuvākajos mēnešos Eparts.lv Jūs sagaida jaunas akcijas un pārsteigumi!

Sekojiet mums:

www.draugiem.lv/eparts/

www.facebook.com/eparts.lv

www.eparts.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!