Foto: Publicitātes attēli
Pirmo reizi Latvijas vēsturē tika izveidots portāls www.cenucentrs.lv, kurā uz vasaras beigām varēs salīdzināt cenas vairāk nekā 30 pakalpojumiem un precēm. Tuvākajā laikā mājaslapā būs pieejama informācija par autoskolām, ātrajiem kredītiem, depozītiem, kuponiem un OCTA apdrošināšanu. Šobrīd mājaslapā var salīdzināt universitātes un takšus.

Universitātes:

Portālā www.cenuncentrs.lv tika atlasītas Latvijā 16 lielākās universitātes un to filiāles.  Ienākot mūsu mājaslapā, Jūs varat izvēlēties pilsētu, kurā vēlaties mācīties, studiju līmeni, kurš Jūs interesē, virzienu, apmeklējuma veidu un valodu, kurā Jūs mācīsieties. Pēctam kad visi filtri būs uzstādīti, Jums būs pieejama informācija par visām Jums interesējošām programmām, to cenām, budžeta vietu skaitu, dokumentu iesniegšanas periodu un arī iestāšanās prasībām. 

Takši:

Portālā www.cenucentrs.lv klientu ērtībām mēs izveidojām universālu aprēķina formulu, kas aprēķina vērtību braukšanai ar taksi 20 Latvijas lielākajās pilsētās. Jums tikai atliek izvēlēties izbraukšanas vietu un galamērķi (klientu ērtībām arī tika izveidots starppunkts), pēc kā sistēma automātiski izrēķina attālumu, paredzamo laiku ceļā, norādīs maršrutu kartē un izrēķinās paredzamo vērtību braucienam. Kā arī Jūs varat šķirot takšu cenas pēc maršruta vērtības un pēc iekāpšanas cenām, cenu par 1km vai par gaidīšanu.

Mūsu vērtības:

Vienkāršība

Mēs darām visu, lai izveidotu mūsu interneta pakalpojumus vieglāk izmantojamus lietotājiem.

Mēs cenšamies sarežģītu informāciju pataisīt par vieglāk saprotamu.

Atvērtība

Mēs esam atvērti jaunām idejām un piedāvājumiem.

Mēs esam atvērti un godīgi ar mūsu klientiem un preču un piedāvājumu piegādātajiem.

Atbildība

Mēs vienmēr esam gatavi sniegt mūsu klientiem visaptverošu palīdzību, lai sameklētu visizdevīgāko piedāvājumu.

Mēs cenšamies izveidot noturīgas, ilgstošas attiecības ar mūsu preču un pakalpojumu piegādātajiem.

Viss ir salīdzināms.

Jūsu cenucentrs.lv!    

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!