Foto: Publicitātes foto

Beidzot arī Latvijā pieejama patentētā NordenHealth individuālās notievēšanas diēta, kas neticami labus rezultātus uzrādījusi jau Zviedrijā, Norvēģijā un Somijā. Vēl līdz 29.augustam individuāli pielāgoto notievēšanas programmu iespējams saņemt, veicot maksu tikai par reģistrāciju - 6,99 Ls. Notievēšanas plāns tiks veidots bez maksas, sadarbībā ar Ziemeļeiropas Veselības Aģentūru un balstīts uz personīgā testa rezultātiem. Testu iespējams izpildīt šeit NordenHealth.com.

Ik dienu mūs iepriecina desmitiem vēstuļu no sievietēm dažādās Latvijas vietās, kurām izdevies zaudēt lieko svaru, izmantojot NordenHealth.com sastādīto individuālo notievēšanas plānu. Pie tām, kuru bildes mūs iedvesmojušas visvairāk, dodamies ciemos, lai uzzinātu viņu stāstu.

Šoreiz intervija ar Lāsmu Rudmiezi (24) no Rīgas, kura septiņās dienās atbrīvojās no 7,5 kg. Un teicās pie tā neapstāties!

Pagājusi nedēļa, kopš pabeidzi savu individuālo notievēšanas kursu. Tu pilnīgi staro!

Jā, mana dzīve un pašvērtējums ir mainījies par visiem 100! Beidzot esmu sasniegusi to, ko vēlējos! Un tagad ir arī pārliecība, ka varu vēl vairāk.

Vai Tu arī iepriekš esi mēģinājusi notievēt?

Protams! Neskaitāmas reizes! Man vienmēr ir gribējies strādāt ar cilvēkiem, piemēram, apkalpojošajā sfērā, un tur izskats, protams, ir ļoti svarīgs. Svara problēmas un tās radīto kompleksu dēļ likās, ka neesmu tam piemērota. Vairākas reizes pieteicos un strādāju darba vietās, kas man nemaz nepatika, jo neuzdrošinājos darīt to, ko patiešām vēlos.

Ko tu darīji, lai notievētu?

Vai.. ko tik es nedarīju! Esmu badojusies, mēģinājusi ēst veselīgi, ievērot sieviešu žurnālos ieteiktās slavenību diētas, bet nesekmīgi. Dažos gadījumos pati neizturēju, dažos kilogrami vienkārši atnāca atpakaļ un pat vēl vairāk, nekā nometu. Un tad vienā dienā uzdūros rakstam, kurā kāda sieviete piedzīvoja ļoti līdzīgas problēmas manām. Viņa stāstīja, ka, ievērojot sev izveidotu notievēšanas plānu ārzemju lapā, septiņās dienās nometusi 9 kilogramus! Skaitļi runāja paši par sevi! Man bija jāuzmeklē šī diēta! Izrādās, tā tikko esot kļuvusi pieejama arī Latvijā, tāpēc nebija jānopūlas un jātulko. Izpildīju testu par sevi un nākamajā dienā jau varēju sākt savu individuālo plānu!

Kas mani pārsteidza - aktivitātes un pati diēta izrādījās pavisam vienkārša, produkti ir viegli pieejami un tai pat laikā izrādās ļoti efektīvi. Piemēram, vai zinājāt, ka svara zuduma paātrināšanai divas dienas pēc kārtas plkst. 8:30 jāizdzer glāze smiltsērkšķu sulas, kas sajaukta ar ķirbju sulu?

Ko tu ieteiktu citām, kas vēlas nomest kilogramus?

Nepadoties! Nomest liekos kilogramus var katra, ir tikai jāatrod individuāla pieeja!

Ziemeļeiropas Veselības Aģentūra sniedz iespēju Tev kļūt par paraugu un iedvesmu citiem! Iemūžini sevi pirms un pēc individuālā kursa iziešanas un nosūti bildes mums uz e-pastu dr.ellari@nordenhealth.com un varbūt tieši ar Tevi tiksimies nākamajā intervijā!

Lai saņemtu savu individuālo notievēšanas programmu, dodies uz www.NordenHealth.com. Pasteidzies, piedāvājums par īpaši zemu iepazīšanās cenu pieejams tikai pirmajiem 30 interesentiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!