Foto: Publicitātes foto
Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotas kamīnkrāsns ar siltuma akumulāciju, kas ražotas Somijā, Zviedrijā un Igaunijā. Salona "Kamina" jaunumi – kamīni no Spānijas.

Iepriecināsim jūs ar modernām kamīnkrāsnīm un kamīniem visām gaumēm.

Somu kamīnkrāsns "Aulikki Classic" un kamīnkrāsns "Aulikki Steel"

Uzstādot šādas krāsnis, savā mājoklī iegūsiet pievilcīga dizaina ekonomisku siltuma avotu, kas būs laba alternatīva, kad citi apkures veidi nedarbojas. Atsevišķos gadījumos kamīnkrāsnis tiek uzstādītas arī kā vienīgais siltuma avots mājoklī. Šādas krāsns atšķirība no parastā kamīna ir siltuma uzkrāšana un saglabāšana krāsns korpusā kurināšanas laikā, tādējādi krāsns silda pēc malkas izdegšanas.

Vairāk info par šīm kamīnkrāsnīm meklē šeit.

Kamīnkrāsns "Valkea Kakluuni PP Air"


Mūsu populārākais modelis izceļas tieši ar savu vienkāršību, stilu un dizainu, kā arī, ļoti labu cenu. Gan šo kamīnkrāsns modeli, gan arī citus ir iespējams paaugstināt, līdz klientam nepieciešamajam augstumam, kā arī, piedāvājam dažādus apdares variantus un modeļus.

Vairāk meklējiet šeit

Jaunums! Spānijas ražotāja "Carbel" ražotie dizaina kamīni

Kā mūsu salona jaunumus rudenī piedāvājam kamīnus no Spānijas dažādos dizainos. Mūsu piedāvātie kamīni ir piemēroti gan privātmājām, gan vasarnīcām, gan brīvdienu mājām, viesu namiem un dzīvokļiem. Šie kamīni ir viegli un ātri montējami!

Jaunos modeļus meklējiet šeit

Kā arī, esam padomājuši par mūsu klientu ērtību, izstrādājot attiecīgu programmu, kur, neizejot no mājas, var izveidot savu sapņu kamīnkrāsni un pieprasīt mums tā cenu.

Somijā, Zviedrijā un Igaunijā ražotās kamīnkrāsnis un kamīnus Latvijā var iegādāties kamīnu salonā "Kamina". Piedāvājam līzinga un nomaksas iespējas.

Krāsnis, kamīni un plītis – kamīnu salonā "Kamina", Krūzes ielā 23a, Rīgā. Telefons 22495555. Sīkāka informācija www.kamina.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!