Foto: Publicitātes attēli

Preču un pakalpojumu cenu salīdzināšanas portāls Gudriem.lv kārtējo reizi ir parūpējies par tiem, kuri vēlas ietaupīt! Lai uzzinātu par akcijām Latvijas lielveikalu tīklos, vairs nav regulāri jāpēta lielveikalu akcijas avīzes un katalogi vai jāmeklē akcijas preces veikalu pārpildītajos plauktos. Visa jaunākā un aktuālākā informācija par šīm akcijām tagad pieejama portālā Gudriem.lv!

Tagad ikviens interesents portālā Gudriem.lv var uzzināt par akcijas preču piedāvājumiem Latvijas lielākajos lielveikalu tīklos. Ērta 16 lielveikalu akcijas preču piedāvājuma „monitoringa" sistēma ļauj būtiski ietaupīt jūsu laiku un naudu, jo Gudriem.lv pārskatos ieļauti gan populārākie pārtikas preču veikali (piemēram, Rimi, Maxima, Mego u.c.), gan arī specializētie veikalu tīkli (piemēram, būvniecības veikals Kurši) un veikali, kuri piedāvā preces mājai - Cenuklubs, JYSK u.tml.

«Pirms kāda laika mēs veicām aptauju, kurā noskaidrojām, ka lielveikalu akcijas preču piedāvājumus regulāri izmanto 94% portāla Gudriem.lv lietotāju. Ņemot vērā šos rezultātus, tika nolemts izstrādāt jaunu, Latvijā vēl nebijušu produktu - sistēmu, kura ļauj iepazīties ar aktuālajiem akcijas preču piedāvājumiem Latvijas lielākajos lielveikalu tīklos vienuviet un kurā ir iespēja ātri un ērti atrast, kā arī salīdzināt akcijas preču piedāvājumus noteiktiem produktiem un produktu grupām,» par jaunā pakalpojumu idejas pirmsākumiem stāsta Gudriem.lv projektu vadītāja Helēna Brahmane.

Jaunā Gudriem.lv sistēma ļauj meklēt akcijas preču piedāvājumus gan pārtikas precēm, gan arī saimniecības, dārza, sporta un atpūtas, precēm, apģērbam un apaviem, dzīvnieku barībai, bērnu rotaļlietām un pārtikas, higiēnas precēm, celtniecības materiāliem u.c. Turklāt ērtā filtrācija sistēma sniedz iespēju meklēt noteiktu preci vai preču grupu (piemēram, piena produkti). Tāpat iespējams izveidot pārskatu par akcijas preču piedāvājumiem kādā noteiktā lielveikalā.

Kas nav mazsvarīgi - portālā Gudriem.lv pieejama informācija tikai par aktuālajiem akcijas preču piedāvājumiem, turklāt ir redzams, cik dienas vēl atlikušas līdz akcijas beigām (ja akcija ir beigusies, informācija par to portālā nebūs atrodama). Savukārt pārskatāmie produktu apraksti sniedz iespēju uzzināt ne vien vispārējo informāciju par pašu akcijas produktu (svars, cena par kilogramu/litru u.tml.), bet arī atlaides apmēru.

«Līdzšinējā pieredze liecina, ka daudzi mūsu lietotāji šķiro preces pēc maksimālās atlaides, tādējādi atrodot visizdevīgākos cenu piedāvājumus. Mēs esam gandarīti, ka varam palīdzēt cilvēkiem ietaupīt,» tā H.Brahmane.

Lietotāju atsauksmes par Gudriem.lv pakalpojumu «Atlaides lielveikalos»:

Jurijs Moisejevs (26 gadi), programmētājs:

«Kad portāls Gudriem.lv ieviesa pārskatu Juris par visiem akcijas preču piedāvājumiem lielveikalu tīkos, es to uzreiz parādīju mammai. Tagad viņa katru dienu apmeklē jūsu portālu un meklē izdevīgākos cenu piedāvājumus. Arī pats šo pakalpojumu izmantoju regulāri, jo tā varu būtiski ietaupīt laiku un izdomāt, kuru preci ir vērts iegādāties tieši šodien.»

Olga Fjodorova (53 gadi), mājsaimniece:

«Jaunais Gudriem.lv pakalpojums ir ļoti ērts.Olga Esmu pieradusi ikdienā skaitīt katru santīmu, tādēļ vienmēr pērku galvenokārt akcijas preces. Paldies, Gudriem.lv! Jūs esat neaizvietojams palīgs mūsu ģimenes budžeta plānošanā!»



Jānis Dombrovskis (23 gadi), students:

«Žetons, ka izdomājāt šo pakalpojumu! Tagad varu atrast lētāko alu pāris Jānis sekunžu laikā, turklāt neizejot no mājas. Žēl, ka jūs nenodrošināt arī akcijas preču piegādi uz mājām. :) »



Vera Lāce (51 gads), personāla vadības speciāliste:

«Es dzīvoju Pļavniekos, kur ir ārkārtīgi daudz lielveikalu - Maxima, Vera Rimi, Supernetto, Mego. Parasti, lai izdevīgi iepirktos pirms svētkiem vai ģimenes svinībām, nācās apstaigāt vairākus veikalus un salīdzināt nepieciešamo preču cenas. Pateicoties Gudriem.lv, tagad varu ietaupīt gan savu laiku, gan arī spēkus un naudu.»


Vēl portālā Gudriem.lv var salīdzināt mobilo sakaru tarifus, OCTA cenas,  aviobiļešu un viesnīcu cenas, ceļojumu apdrošināšanas pakalpojumus, ātros un patēriņa kredītus, banku depozītus un norēķinu kartes, interneta un TV cenas, kā arī iepazīties ar visu Latvijas kolektīvās iepirkšanās vietņu piedāvājumiem vienuviet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!