Foto: Publicitātes foto
"Rīgas svētku 2016" programmas ietvaros Esplanādē tiek atklāts Latvijas meistaru gadatirgus "Gabaliņš Latvijas". Līdz pat 14. augustam rīdzinieki un pilsētas viesi pašā Rīgas centrā var iepazīt Latvijas meistaru unikālās prasmes. Trīs dienu laikā savu veikumu un prasmes demonstrēs amatnieki, mājražotāji, zemnieki un mazie uzņēmēji no visiem Latvijas novadiem.

Esplanāde pārtapusi par nelielu mūsu valsts – Latvijas – modeli. Parkā savu meistaru veikumu piedāvājumu rāda Kurzeme, Zemgale, Vidzeme un Latgale un īpaša vieta tiek atvēlēta Latvijas galvaspilsētai - Rīgai. Gadatirgus apmeklētājiem skatāmi un iegādājami adījumi, audumi, koka izstrādājumi, galda spēles, pinumi, kalumi, metāla izstrādājumi, māla, porcelāna, stikla un ādas izstrādājumi, lina un filca izstrādājumi, bižutērija, pērles, mežģīnes, dabīgie skaistumkopšanas produkti, garšvielas, dabīgās ziepes, tēja, svaigi dārzeņi un medus.

Tāpat parka apmeklētājiem ir iespēja iepazīties ar Latvijas tūrisma centru piedāvājumiem, piedalīties "ERGO" bērnu drošības skoliņā, apņemties būt laimīgākiem kopā ar mobilo sakaru operatoru ģimenēm "Amigo", piedalīties Gaismas festivāla "Staro Rīga" radošajā darbnīcā un apmeklēt Radio TEV stendu un iegūt savā īpašumā vērtīgas balvas.

Latvijas meistaru gadatirgus "Gabaliņš Latvijas" notiek no 12. līdz 14. augustam. Apmeklētājus tas gaidīs ik dienu no plkst.10.00 līdz pat plkst.21.00. Ieeja – bez maksas.

Visu pasākuma laiku tiešraides no Esplanādes nodrošinās pasākumu video portāls kaskurkad.lv. Savukārt svarīgākos jaunumus no gadatirgus var uzzināt sekojot Twitter kontam – @rigastirgus.lv.

Pasākuma rīkotājs - "UNTITLED pasākums", tirdzniecības koordinators "izbraukumatirdznieciba.lv", informatīvi atbalsta kultūras un izklaides pasākumu portāls "kaskurkad.lv". Pasākuma oficiālā mājaslapa: www.gabalinslatvijas.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!