Foto: Shutterstock
Ir lietas, kuras auto papildaprīkojumā vairs netiek uztvertas kā ekstras, bet kā pašsaprotama lieta. It sevišķi, ja runājam par premium klases auto. Piemēram, auto bez navigācijas un ksenona gaismām mazlietotu premium klases auto tirgū, atrast ir daudz grūtāk, kā tādu, kurā jau ir šāds papildaprīkojums.

Tieši premium klases auto tehnoloģiskais pārākums ir tas, kas palīdz definēt šīs auto klases vērtības. Tās ir lietas tavam komfortam un drošībai, kuras neatradīsi nevienā zemākas klases auto papildaprīkojumā ne par kādu naudu.

Apskati BALTIE interneta lapā šobrīd pieejamos premium klases auto un novērtē to papildaprīkojumu.

Lielākajai daļai premium klases auto ir kruīza kontrole, kas ietilpst pamataprīkojumā, bet šīs ekstras īpašnieki nelieto. Lai arī kruīza kontrole ir ļoti ērta un praktiska lieta, vadītājam visu laiku ir jākontrolē, vai distance starp automāšīnām ir pietiekama, tāpat, kruīza kontrole ir jāieslēdz un jāizslēdz. Mūsdienu premium klases auto aprīkojumā ir adaptivā kruīza kontrole. Pateicoties tai, premium klases auto pats spēj ievērot distanci, pats bremzē pirms priekšā braucoša auto vai šķēršļa, un pats arī uzņem ātrumu, kad tas ir iespējams, līdz iepriekš uzstādītajiem kilometriem stundā.

Tumšajās rudens un ziemas naktīs neapzinīgu gājēju autovadītājs pamana tikai tad, kad tas jau ir dramatiski tuvu un tad šoferim nākas būt ekstra prasmīgam, lai izvairītos no negadījuma. Premium klases auto, kas aprīkots ar nakts redzamību, jūs brīdinās par gājēju, meža zvēru vai citu škērsli savlaicīgi, pat tad, ja tas ar acīm vēl nebūs saskatāms.

Tiem, kam bieži jābrauc lieli attālumi, noteikti noderēs sēdekļi ar masāžas vai ventilācijas funkciju, jo komforts ir viena no lietām, kas ļauj nenogurstot, bez liekas piepūles, veikt lielus attālumus un veicina drošību.

Auto gaismas, kas pašas saprot, kad tām ir jābūt tuvajām un kad tālajām, brīdinoši signāli par aklajā zonā esošo citu transporta līdzekli, tāpat arī apsildāma stūre - šīs ir lietas, kas norāda uz premium klases pārākumu pār citiem auto.

Pārzinot visas šīs premium klases automašīnu tehnoloģiskās iespējas, BALTIE tev ieteiks, un kas pats svarīgākais, atradīs auto ar tieši tev vajadzīgo aprīkojumu. Tāpat BALTIE:

  • Piegādās auto no Vācijas tikai ar 20% pirmo iemaksu;
  • Sniegs iespēju pasūtīt auto līzingā;
  • Pieņems tavu esošo mazlietoto auto kā pirmo iemaksu;
  • Pārbaudīs tavu jauno auto ražotāja sertificētā, neatkarīgā servisā;
  • Garantēs nobraukuma patiesumu;
  • Piegādās auto uz Latviju;
  • Nokārtos visa formalitātes, kas saistītas ar auto reģistrāciju CSDD;
  • Noformēs apdrošināšanu;
  • Papildus BALTIE sniegs garantiju, lai tu būtu 100% pārliecināts, ka ar auto viss ir pilnīgā kārtībā.

Tev ir jāaizpilda anketa BALTIE mājas lapā un BALTIE pārdošanas speciālists sazināsies ar tevi 24 stundu laikā un izteiks tieši tev sagatavotu piedāvājumu.

Pēc tam Tev tikai atliks izbraukt ar auto no salona un pārliecinoši izbaudīt ziemu pie tava jaunā auto stūres!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!