Foto: Shutterstock
Gadiem ejot un palielinoties lokālajam, Latvijas, lietoto auto tirgum, joprojām noturīga ir pārliecība, ka Vācijā iegādāties mašīnu tomēr ir prātīgāk. Kādēļ šis viedoklis ir tik stabils un nemainīgs? Kāpēc pasūtīt auto no Vācijas tomēr ir izdevīgāk un tālredzīgi mazlietotu auto pircēji tieši tā arī turpina rīkoties? Atbildi sniedz mazlietotu premium klases auto eksperti no BALTIE.lv.

Vācijas auto apkope un pēcgarantijas remonts.

Lielā mērā lietota auto tehnisko stāvokli nosaka tas, kā iepriekšējais auto īpašnieks par to ir rūpējies. Cik regulāri un kādā apjomā ir veiktas auto ražotāja noteiktās tehniskās apkopes utml. Vācijas premium klases auto pircējs iegādājoties jaunu auto parasti rēķinās ne tikai ar auto cenu un apdrošināšanas izdevumiem, bet arī savā budžetā iekļauj auto ražotāja paredzēto regulāro apkopju izmaksas, kas diemžēl ļoti bieži netiek ievērots Latvijā. Šādā veidā pie mums auto bieži vien nesaņem to servisu, ko tam ir paredzējis attiecīgās auto markas ražotājs, kā rezultātā tiek atstāts ievērojams, negatīvs iespaids uz auto tehnisko stāvokli. Īpaši pēc jauna auto garantijas beigšanās Latvijā īpašnieki nomaina auto apkopes specializētajos autorizētajos servisos pret daudz lētāku auto apkopi servisā, kas nav specializējies konkrētās auto markas apkopē un diemžēl nelieto oriģinālās rezerves daļas.

Vācijas auto tirgus plašais piedāvājums.

Var jautāt, kāds gan auto tehniskajam stāvoklim ir sakars ar pašu auto tirgu. Patiesi, auto tirgum ar tehnisko stāvokli nav tieša sakara, bet jūsu dzīves kvalitātei gan ir. Latvijas auto tirgus, kaut arī ar katru gadu paliek lielāks, tomēr ne vienmēr spēj piedāvāt tieši tādu auto ar tieši tādu aprīkojumu, kādu vēlaties jūs. Bet tuvu līdzīgs tomēr nav tieši tāds pats. Agri vai vēlu garastāvokli sabojās situācija, kad uz ielas ieraudzīsiet auto kas ir: "tieši tāds kādu gribēju es, kad pirku šo". Pateicoties Vācijas lietoto auto tirgus milzīgajam piedāvājumam ir iespējams piemeklēt tieši tādu auto, kādu vēlaties jūs!

Vācijas ceļu stāvoklis.

Protams mēs visi esam dzirdējuši un zinām par Vācijas ceļu kvalitāti. Kā arī vismaz reizi dienā, pārvietojoties pa Latvijas ceļiem, pie sevīm klusībā nodomājam negantas domas par Latvijas ceļu uzturētājiem un uzdodam jautājumu - kur paliek mūsu nauda? Jā, mūsu nauda paliek auto servisos remontējot mūsu auto piekari un ritošās daļas. Mazlietota auto no Vācijas ritošās daļas un piekare turpat vienmēr būs labākā stāvoklī, nekā Latvijā pirktam auto. Un ne tikai. Pakļaujot nemitīgi auto nevajadzīgai vibrācijai cieš ne tikai auto piekare un ritošās daļas, bet arī faktiski visas pārejās detaļas un mezgli. Ieskaitot elektroinstalācijas savienojumus un salona apdares stiprinājumus. Diemžēl Latvijā pirkts un ekspluatēts auto fiziski nolietojas daudz ātrā, kā Vācijā pirkts, tieši mūsu ceļu stāvokļa dēļ.

Ja jūs vēlaties iegādāties jaunu, mazlietotu, premium klases auto, bet nespējat izlemt kāds tieši modelis un ar kādu aprīkojumu jums ir nepieciešams, tad jums atliek atbraukt uz Skanstes ielu 33, Rīgā, kur BALTIE.lv speciālisti jums palīdzes piemeklēt tieši jums vispiemērotāko auto. BALTIE.lv jums ne tikai sameklēs tieši tādu auto kā vēlieties, bet arī:

  • Piegādās auto no Vācijas ar tikai 20% pirmo iemaksu;
  • Sniegs iespēju pasūtīt auto līzingā;
  • Pieņems jūsu esošo mazlietoto auto kā pirmo iemaksu;
  • Pārbaudīs jūsu jauno auto ražotāja sertificētā, neatkarīgā servisā;
  • Garantēs nobraukuma 100% patiesumu;
  • Piegādās auto uz Latviju;
  • Nokārtos visas formalitātes, kas saistītas ar auto reģistrāciju CSDD;
  • Noformēs apdrošināšanu;
  • Papildus sniegs BALTIE.lv garantiju, lai jūs būtu 100% pārliecināti, ka ar auto viss ir pilnīgā kārtībā.

Jums ir tikai jāaizpilda anketa BALTIE.lv interneta vietnē un jāpasaka, kādu auto vēlaties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!