Sākot ar 16. septembri iesniegto darbu kopums būs apskatāms un vērtējams internetā, par sev interesantāko un glītāko, ērtāko un viss viss labāko iepakojumu varēs arī nobalsot no 16. līdz 30. septembrim.

Konkursa darbu un iegūto rezultātu apkopojumu varēs iepazīties izstādē “Iepakojums, Poligrāfija, Reklāma”, kas no 1. līdz 4. oktobrim notiks Rīgā, izstāžu zālē “Skonto”. Rudens dabā ir ražas laiks, arī iepakotāji šai laikā vērtēs aizvadītā un šā gada ražu. Uzvarētājus paziņosim oktobrī, tie, kas sekojuši mūsu iepriekšējiem konkursiem, zin, ka galvenā balvā šajā skatē ir apmaksāta dalība Pasaules iepakojuma konkursā “World Star”. Savas balvas piešķirs arī konkursa atbalstītāji, kuru vidū ir izstāžu kompānija “Prima Skonto”, Latvijas Poligrāfijas uzņēmumu asociācija, EAN Latvija, Latvijas iepakojuma institūts, Latvijas Zaļais punkts.

Profesionālie vērtētāji jau veic pirmo darbu vērtēšanas kārtu, tuvākajās dienās notiks otrā kārta. Iepakojuma asociācijas pieaicināti eksperti, žūrija, kas, ņemot vērā iepakojuma atbilstību svarīgākajām pamatfunkcijām, likumdošanai un kvalitātes kritērijiem, noteiks konkursa uzvarētājus. Turam īkšķus par konkursā iesniegtajiem darbiņiem, lai šogad žūrija ir saskanīga un vienota piešķirot papildus punktus par labākajiem darbiem. Lai veicas atbildīgais darbs raiti un pirmsvētku noskaņā.

Jau ir noslēgusies izstādes - galerijas kafejnīcā “Casablanca” (Smilšu ielā 1/3) pirmo apmeklētāju balsošana, šīs izstādes 116 apmeklētāji savu viedokli jau izteica savās vēlējuma anketās.

Tev vel ir iespēja izteikt savu viedokli par konkursa darbiem, iepakojumu un dizainu. Neaizmirsti, ka arī tu, ikdienā iepērkoties, esi iepakojuma netiešs vērtētājs, šodien tev ir iespēja apskatīt konkursā iesniegtos darbus un dot tiem savu novērtējumu. Gaidām tavu viedokli.

Joprojām līdz 27. septembrim vari aplūkot un nobalsot par konkursam “Labākais iepakojums Latvijā 2003” iesniegtajiem darbiem Iepakojumu asociācijas telpās (Pils laukumā 2, 2. stāvā) darba dienās no plkst. 11.00-17.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!