Anatolijs Ivanovs, semināra vadītājs krievu valodā:
Smēķētāja stāžs – 38 gadi. Ja dūmu mākoni, kas izlaists caur manām plaušām, savilktu pie Jūrmalas debesīm, diezin vai tam cauri izsprauktos saules stars. Es smēķēju visu savu apzinīgo mūžu, kopš 14 gadu vecuma. Par pirmo skolas brīvlaikā nopelnīto naudu es nopirku 3 paciņas cigarešu Prīma. Vēlāk apgrozībā nāca visas pasaules tabakas industrijas daudzveidība.
Neskaitāms daudzums mēģinājumu atmest, pats lielākais sasniegums – trīs nedēļas bez nevienas vilkmes. Kādas tik metodes netika izmantotas, sākot no zvērestiem mātei jaunībā, sievai sudrabkāzās, un beidzot ar akupunktūru. Atkarība stingri turēja mani pie rīkles.

Pirms četriem gadiem sieva ieteica izlasīt Allena Karra "Kā viegli atmest smēķēšanu", taču tas veiksmīgi nokvernēja manā datorā neizmantots 2 gadus, kamēr viņa neiemānīja man papīra variantu. Paveicās, un nu jau gandrīz 2 gadus pasaules tabakas industrija nesaņem no manis ne santīma savai zelšanai. Ļauni ticu, ka tā to izjūt.

Nedēļu pēc tam, kad biju atmetis, man bija tāda sajūta, it kā agrāk es būtu niris tikai uz 30 sekundēm, bet tagad varētu vienkārši elpot zem ūdens - neticama viegluma un brīvības sajūta. Visā visumā pie tā pierod apmēram pēc mēneša. Taču man ar to bija par maz, bauda no uzvaras pār atkarību nezuda, un es pieteicos konkursam atvērtajā Allena Karra Centrā Rīgā,

Kur palīdzam smēķētājiem izrauties no nikotīna lamatām.

Un tikai tagad detalizēti par Allena Karra Centru.

  1. Latvija - viena no 48 valstīm, kurās darbojas Allena Karra Centri.
  2. Centrā tiek pielietota visā pasaulē pazīstamā smēķēšanas atmešanas metode, kuru izstrādājis anglis Allens Karrs vēl senajā 1983.gadā. Tā atbrīvojusi no nikotīna atkarības miljoniem smēķētāju visā pasaulē.
  3. Centrā strādā tikai bijušie smēķētāji, kuri lieliski pārzina visus slēptākos šī netikuma aspektus.
  4. Centrs - komerciāls uzņēmums, kurš nesaņem valsts atbalstu un kuram nav sponsoru.
  5. Izmantojamā sesiju vadīšanas metodika saņemta no Anglijas biroja uz franšīzes pamata kā ekskluzīvas izmantošanas tiesības Latvijas teritorijā.
  6. Seanss notiek grupās, ne lielākās par 10 cilvēkiem, laika ziņā var ilgt aptuveni 6 stundas (ieskaitot regulārus smēķēšanas pārtraukumus un kafijas pauzi), atsevišķi latviešu un krievu valodās.
  7. Ja Jums nepalīdzēs pirmais seanss, mēs aicinām uz otro, ja nepieciešams, arī trešo seansu (papildseansi nav pamatseansa atkārtojums un ilgst ap 3 stundām). MĒS NEKAD NEATSAKĀM SMĒĶĒTĀJAM, KURŠ VĒRSIES PIE MUMS PĒC PALĪDZĪBAS - TĀDA IR MŪSU UZŅĒMUMA POLITIKA.
  8. Katrs smēķētājs uzskata, ka par smēķēšanu zina visu vai gandrīz visu, taču patiesībā mēs zinām daudzreiz vairāk, un tas palīdz norādīt pareizo ceļu, lai atbrīvotos no šīs atkarības.

Bet tagad par galveno - finanses.

Visos Centros pastāv unikāla naudas atdošanas Garantija, ja smēķētājs pēc nodarbību noklausīšanās nav varējis atmest. Mēs Rīgas Centrā nolēmām iet vēl tālāk:

  1. Apmaksa tiek veikta nedēļas laikā pēc semināra apmeklējuma tikai pie nosacījuma, ka cilvēkam tiešām ir izdevies atteikties no smēķēšanas.
  2. Ņemot vērā šībrīža ekonomisko situāciju, šo pakalpojumu iespējams apmaksāt arī caur līzingu, lai jūsu budžets nepārsniegtu ierastās robežas, kad jūs smēķējāt.
  3. Pakalpojuma cena ir summa, kuru vidusmēra smēķētājs iztērē cigaretēm 3 mēnešos. Tā ir fiksēta un nav atkarīga no mūsu Centra apmeklējumu skaita.
  4. Mēs nekārojam pēc smēķētāja budžeta, mēs pārtraucam naudas ieplūšanu tabakas kompāniju uzturēšanā, kuras ilgus gadus pārdeva jums indi un piedāvājam izdevīgi pārskatīt to reizi par visām reizēm!
  5. Ja izskaitļotu ekonomisko aspektu, tad jau pirmajā gadā Jūsu peļņa sastādītu ap 350%. Kur gan varētu atrast vēl izdevīgāku projektu? Un tā ir tikai neliela daļa ieguvumu, kuru Jūs saņemsiet, pārējo nav iespējams aprēķināt pat aptuveni.

Reiz Londonas Centru apmeklēja 99 gadus veca sieviete ar savu 66 gadus veco dēlu. Uz Allena jautājumu, kāpēc viņa nolēmusi atmest smēķēšanu, viņa atbildēja: "Lai kļūtu viņam par paraugu". Pēc sešiem mēnešiem viņa uzrakstīja viņam, ka atkal esot sajutusies jauna.

P.S. Gandrīz piemirsu ko ļoti svarīgu: "Kāpēc nevar aprobežoties ar grāmatas izlasīšanu vai audio/video, kā to dara daudzi smēķētāji?"

Var aprobežoties ar grāmatu vai citu variantu. Taču tāpat kā ne visi var mācīties neklātienē, ne visiem izdodas patstāvīgi tikt skaidrībā ar viltīgajiem nikotīna atkarības tīkliem.

Savukārt, ja sekos neveiksme, var sekot vilšanās arī pašā Allena Karra metodē. Taču piespiest sevi vērsties Centrā jau būs grūti - cilvēkam var rasties sajūta, ka šī metode viņam nepalīdzēs, ka viņam ir unikāla atkarības pakāpe.

Tikt galā patstāvīgi ir pietiekami sarežģīti, par ko pārliecinās daudzi smēķētāji. Un vēl, vairums var atcerēties mācību gadus, kad nesaproti vai nepiekrīti kādai domai tekstā un savu sarūgtinājumu, ja nav kam jautāt pēc izskaidrojuma.

Un visbeidzot, mūsu laikmetā daudziem pat pietrūkst tam laika vai arī atrodas milzums iemeslu, kas rada šķēršļus. Tāpēc arī pastāv Allena Karra centri visā pasaulē. Un vienīgais, kas jums vajadzīgs, ir vienkārši atnākt pie mums.

Daudzus gadus Jūs zaudējāt cīņā ar savu atkarību, ir pienācis laiks Jūsu uzvarai! Nepalaidiet garām savu iespēju.

Ja Jūs neapstāsieties tagad - kad tad?

Tel.: +371 67 27 22 25

Mob.: +371 20 36 34 36

Rīgā, Brīvības ielā 98

Ar sīkāku informāciju par metodi var iepazīties mūsu mājaslapā:

www.allencarr.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!