Tūliņ klāt 14.februāris, kas daudzu sieviešu skatījumā ir romantiskākā diena gadā. Ļoti iespējams, ka tavam auto Valentīna dienas noskaņojuma radīšanā varētu būt liela nozīme. Tāpēc Baltie iepazīstina ar tām īpašajām papildaprīkojuma niansēm, kuras var piešķirt auto vairāk romantisma un noslēpumainības noskaņas, kas ir tik ļoti svarīgas lielai daļai maigā dzimuma pārstāvju.

Slēdzams viduskonsoles roku balsts

Nav nekā noslēpumaināka un romantiskāka tavā auto par slēdzamu roku balsta glabātuvi. Kā tas var būt? Eksperti atklāj, ka auto nav labākas vietas, kur paslēpt bildināšanas gredzenu, lai tas būtu rokai visīpašākajā mirklī, lai lūgtu viņai sacīt "JĀ" vārdu.

Salona apgaismojums īpašam noskaņojumam

Lielākajai daļai auto salona apgaismojumam ir tikai funkcionālā nozīme, bet
premium
klases auto ir pieejams arī maināms salona apgaismojuma tonis. Piekritīsi, ka, pārslēdzot salona apgaismojumu no vēsi zila uz siltu, sarkanīgu vai kādu citu romantisku toni, tiks radīta īpašāka noskaņa īpašajos mirkļos.

Bluetooth audio

Atbilstoši izvēlēta dziesma rada īpašu noskaņojumu. Ja vēl tā atskan pareizajā mirklī un pareizajā vietā, tad tu kļūsti par romantiskā mirkļa pavēlnieku. To var viegli realizēt, saslēdzot savu telefonu caur Bluetooth savienojumu ar auto stereo sistēmu un izmantojot kādu no mūzikas atskaņošanas aplikācijām.

Apsildāmi sēdekļi

Tā nu ir sanācis, ka Svētā Valentīna diena ir ziemā (vismaz mūsu platuma grādos), kad ārā var būt gan -20C, gan nepatīkami smidzināt lietus, bet apsildāmi sēdekļi laika apstākļus ļaus aizmirst. Savukārt apsildāmi aizmugurējie sēdekļi šādā situācijā, varētu būt pat vairāk kā būtisks pluss.

Autosalonā Baltie ir pieejami auto ar šādu romantisku noskaņu radošu papildaprīkojumu, tādēļ, ja tavu šī brīža auto var uzskatīt par askētisku, bet, izlasot rakstu, esi nolēmis līdz Valentīna dienai paspēt ieviest zināmas korekcijas šajā ziņā, tad aizpildi anketu Baltie mājas lapā un dari zināmu, kādu tieši auto vēlies.

Baltie ne tikai piemeklēs atbilstošāko auto, bet arī:

  • piegādās auto ar tikai 20% pirmo iemaksu;
  • sniegs iespēju pasūtīt auto līzingā;
  • pieņems tavu mazlietoto auto kā pirmo iemaksu;
  • pārbaudīs tavu jauno auto ražotāja sertificētā, neatkarīgā servisā;
  • garantēs nobraukuma patiesumu;
  • piegādās auto uz Latviju;
  • nokārtos visas formalitātes, kas saistītas ar auto reģistrāciju CSDD;
  • noformēs apdrošināšanu;
  • papildus Baltie sniegs garantiju, lai tu būtu 100% pārliecināts, ka ar auto viss ir pilnīgā kārtībā.

Aizpildi anketu Baltie interneta vietnē un pasaki, kādu auto vēlies. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!