Zināt biznesa vērtību uzņēmuma īpašniekiem un vadībai ir noderīgi, gan veicot investīciju piesaisti, gan gatavojot uzņēmumu pārdošanai, gan pieņemot lēmumus par uzņēmuma tālāku attīstību vai restrukturizāciju. Arī operatīvo lēmumu pieņemšanas mehānismu ikdienā var balstīt tikai uz pamatotiem novērtējuma datiem.
Lai palīdzētu uzņēmējiem un finanšu speciālistiem dziļāk izprast un pielietot dzīvē populārākās biznesa novērtēšanas un uzņēmuma vērtības vadīšanas metodes, SIA "Hipotēku bankas finanšu konsultāciju centrs" sadarbībā ar Maskavas Profesionālās vērtēšanas institūtu 29. – 30. aprīlī organizē praktisku semināru "BIZNESA VĒRTĪBAS NOTEIKŠANAS PRAKSE", ko apmeklēt aicinām investīciju analītiķus, uzņēmumu īpašniekus un vadītājus, finanšu direktorus, kā arī citus korporatīvās finansēšanas profesionāļus.

Piedaloties praktiskajā seminārā Jūs varēsiet:

  • nostiprināt iegūtās zināšanas un iemaņas ar praktisko piemēru un aprēķinu palīdzību (Excel formātā).
  • apgūt biznesa novērtējuma ieņēmumu, izdevumu un salīdzinošo metožu praktisko pielietojumu.
  • izveidot pamatotus secinājumus par vērtējamā uzņēmuma biznesa vērtību.

Praktiskā semināra pamata mērķis ir sniegt tā dalībniekiem precīzu zināšanu sistēmu biznesa novērtēšanas jomā, kas ļautu patstāvīgi veikt vērtēšanas aprēķinu un izdarīt secinājumus par uzņēmuma vērtību. Seminārs sniedz atbildes uz sekojošiem jautājumiem:

  • Kā noteikt biznesa vērtību (tirgus, investīciju un likvidācijas vērtību)?
  • Kā biznesa vērtību ietekmē investīciju piesaiste?
  • Biznesa vērtību „attīstošās” un „graujošās” investīcijas.
  • Kāda ir novērtēšanas specifika uzņēmumā, kurš balstīts uz materiāliem/nemateriāliem aktīviem?

Seminārs notiek Rīgā, viesnīcā „City Hotel Bruņinieks”, to vada ekonomikas zinātņu kandidāte Olga Ščerbakova - Profesionālās vērtēšanas institūta lektore un Alfa bankas (Krievija) Nodokļu vadības nodaļas vadītāja vietniece, darba valoda – krievu.

Dalībnieki saņem Profesionālās vērtēšanas institūta (Maskava) sertifikātu, metodisko un praktisko materiālu komplektu (~100 lpp.) un CD ar konkrētu projektu aprēķiniem un biznesa vērtējuma atskaišu veidnēm.

Semināra programma un pieteikšanās www.hipofkc.lv . Dalībnieku skaits ierobežots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!