Foto: Shutterstock

Kredits24h – tas ir portāls, kurā ir integrēta informācija par ātrajiem aizdevumiem, kā arī uzņēmumiem, kuri sniedz īstermiņa kredītus Latvijā. Portālā iespējams ne tikai iepazīties ar aizdevuma nosacījumiem un informāciju par konkrētajiem uzņēmumiem, bet arī uzzināt to reitingus un izlasīt citu lietotāju atsauksmes.

Kredīti internetā ir ērts veids, kā aizņemties naudu uz neilgu laiku, piemēram, ja gadās neparedzēti izdevumi. Ātrs aizdevums pieejams bez galvotāja tikai dažās minūtēs un naudas līdzekļi tiks pārskaitīti uz personīgo bankas kontu, kamēr bankā pieprasījumu izskatīs vairākas dienas.

Kredits24h.lv piedāvā izvēlēties tieši jums ekonomiski labvēlīgu aizdevumu trīs soļos: izvēlieties aizdevuma uzņēmumu mājas lapā, iepazīstieties ar uzņēmuma aprakstu un reitingu, noformējiet pieteikumu aizdevēja mājas lapā. Kredits24h.lv partneri ir uzņēmumi, kas jau ilgi darbojas finanšu tirgū. Portālā kopumā ir astoņpadsmit uzņēmumu piedāvājumi. Ievērojiet, ka daudzi uzņēmumi piedāvā atlaides, akcijas un lojalitātes programmas pastāvīgajiem klientiem. Turklāt, ja persona vēlas saņemt ātro aizdevumu pirmo reizi, ļoti daudzi uzņēmumi ir gatavi sniegt bezprocentu kredītu. Uzziniet vairāk par ātro kredītu piedāvājumiem mūsu mājas lapā.

Kā salīdzināt ātro kredītu piedāvājumu portālā Kredits24h.lv?

  • Izvērtējiet aizdevuma nosacījumus pēc šādiem kritērijam: kredīta summas un atmaksas termiņa, pievērsiet uzmanību gada procentu likmei.
  • Ņemot kredītu pirmo reizi, pārbaudiet īpašos nosacījumus.
  • Apskatiet atlaides un īpašos piedāvājumus, lai izvēlētos vispiemērotāko aizdevumu.
  • Uzklikšķiniet uz "Aizpildīt pieteikumu" un sekojiet aizdevēja norādījumiem.

Jūs varat izvēlēties sev vislabāko aizdevuma variantu, ņemot vērā vairākus kritērijus: ātro kredītu pieteikšana pieejama caur aizdevēja mājas lapu vai ar īsziņas palīdzību (SMS kredīts); kredīts tiem, kuriem nav pastāvīgas darba vietas; kredīts jauniešiem un studentiem no 18 gadu vecuma; jauns kredīts ar sliktu kredītvēsturi. Izpētiet arī informāciju par aizdevuma atmaksas termiņa pagarināšanu un citām atlaidēm komisijas maksai.

Portālā iespējams gūt informāciju par aizdevēju un uzzināt to priekšrocības, salīdzinājumā ar citiem aizdevējiem. Kredits24h.lv lietotāji piešķir katram uzņēmumam savu reitingu (vislabākais novērtējums - piecas zvaigznes). Pēc tā ir iespējams spriest par pakalpojumu kvalitāti. Portāla lietotāji var atstāt savas atsauksmes, komentārus vai sūdzības, brīvi izteikt savu viedokli par aizdevumu priekšrocībām vai trūkumiem. Daloties ar savu viedokli, Kredits24h.lv klienti palīdz arī citiem lietotājiem pieņemt pareizo lēmumu par ātro kredītu saņemšanas veidu.

Portālā apkopota tikai aktuālā informācija par katru uzņēmumu. Šeit var atrast citu cilvēku viedokļus par aizdevumiem un aizdevumu organizācijām, kā arī izlasīt aprakstus un izvēlēties sev piemērotāko uzņēmumu, kas piedāvā ātro kredītu. Portālā Kredits24h.lv pieejamie uzņēmumu reitingi palīdzēs izdarīt pareizo izvēli.

Aizņemies atbildīgi, izvērtējot iespējas atmaksāt aizdevumu.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!