1.septembris ir Zinību diena, jauna ceļa sākums. Arī Latvijas Internet vidē šogad 1.septembris iezīmēsies ar lielu un nozīmīgu jaunumu – informatīvu Internet mājas lapu www.seminari.lv.

Latvijas Internet vidē ir daudz un dažādu informatīvu mājas lapu, tomēr līdz šim neviena no tām nenodrošināja iespēju vienkopus atrast informāciju par visa veida kursiem un semināriem, konsultāciju iespējām. Kopš 1.septembra šo iespēju piedāvā
www.seminari.lv
- tajā ikviens interesents varēs atrast visplašāko informāciju par sev interesējošajām apmācību iespējām. Jaunajā datu bāzē būs informācija gan darba ņēmējiem, gan darba devējiem – gan tiem, kuri vēlas mācīties paši, gan tiem, kuri vēlas papildināt savu darbinieku zināšanas un paaugstināt uzņēmuma konkurētspēju tirgū.

„Ideja par šādas Internet lapas izveidi radās, kad vēlējos atrast kvalitatīvu apmācības programmu savu un kolēģu zināšanu papildināšanai. Tā kā Latvijā ir daudz un dažādu apmācības firmu, kas piedāvā personāla apmācības programmas, vēlējos salīdzināt piedāvājumus, lai atrastu labāko un izdevīgāko. Diemžēl jau pirmajā brīdī saskāros ar grūtībām – lai atrastu nepieciešamo informāciju, man nācās plānotās pusstundas vietā veltīt šim procesam pāris stundas. Un iemesls tam ir visai banāls – man nācās apmeklēt katras firmas mājas lapu un meklēt citur nepieciešamo informāciju. Tajā brīdī prātā pavīdēja doma, ka es noteikti neesmu vienīgā, kura saskaras ar šo laikietilpīgo pasākumu, taču ir veids, kā šo procesu vienkāršot un padarīt operatīvu,” stāsta jaunā vortāla idejas autore un projekta realizētāja Baiba Rozenberga.

Vortāla galvenā un svarīgākā funkcija - būt kvalitatīvam informācijas resursam Internet vidē, kur vienkopus rodama visa veida informācija par visdažādākajām apmācības un papildizglītības iespējām Latvijā. Iespējams, nākotnē vortālā ievietosim informāciju arī par ārvalstīs notiekošajiem semināriem un kursiem, kas ir noderīgi arī Latvijas uzņēmējiem, viņa uzsvēra. Sākotnēji semināru lapas saturs tiks piedāvāts latviešu valodā, taču nākotnē plānots šo informāciju piedāvāt arī krievu valodā, ņemot vērā potenciālās mērķauditorijas lietoto valodu.

www.seminari.lv lapas apmeklējums ir bezmaksas pakalpojumus. Samaksa ir noteikta par informācijas izvietošanu Internet lapā. Vienlaikus jāuzsver, ka maksājums par informācijas izvietošanu ir salīdzinoši lēts, turklāt informācija vortālā tiek uzturēta līdz pat semināra vai apmācību kursa programmas izbeigšanai. Turklāt būtiska jaunā vortāla priekšrocība, salīdzinot ar citiem informācijas nesējiem, ir vieglais un zīmīgais Internet adreses nosaukums – www.seminari.lv – kas ir viegli iegaumējams un precīzi norāda uz vortāla saturu.

Semināru vai apmācību kursu organizētājiem tiek piedāvāts jaunajā mājas lapā ievietot divu veidu informāciju – pilna apjoma informāciju vai tikai norādes veida informāciju. Pilna apjoma informācijas ievietošana izmaksās 75 latus, bet norādes veida informācijas izvietošana – 40 latu (cenas uzrādītas bez PVN).

„Esmu pārliecināta, ka jau vortāla pirmā darbības pusgada laikā mēs kļūsim par populārāko informācijas avotu gan profesionāļiem, gan ikvienam citam interesentam, kuri www.seminari.lv meklēs un noteikti atradīs sev nepieciešamo informāciju par izglītības iespējām sev un saviem darbiniekiem. Ar drošu pārliecību varu teikt – www.seminari.lv – tie ir vārti uz panākumiem un jauna ceļa sākumu,” pauda B.Rozenberga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!