Foto: Valsts policija
Policisti Rīgā aizturējuši vīrieti, kurš ar runām par līdzekļu vākšanu slimiem bērniem novērsis upura uzmanību un nozadzis brilles, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Valsts policija pēdējās nedēļas laikā ir saņēmusi informāciju par rumāņu tautības cilvēkiem, kuri Rīgā, novēršot uzmanību, apzog sarunas biedru.

Pagājušajā nedēļā policija saņēma izsaukumu uz kādu optikas salonu. Tās darbinieki stāstīja, ka ienākušas trīs personas un sākušas pētīt piedāvājumu. Viens no veikala viesiem uzsācis sarunu ar pārdevēju, stāstot, ka viņi darbojas starptautiskā organizācijā un vāc līdzekļus bērniem – invalīdiem. Pēc tam, kad jaunieši jau bija devušies projām, optikas salona darbiniece pamanīja, ka ir nozagtas brilles.

Policisti sāka izmeklēšanu un pirmdien, 18.augustā, Vērmanes dārzā aizturēja briļļu zagli, 1993.gadā dzimušu vīrieti. Par zādzību ir sākts kriminālprocess.

Policistiem ir aizdomas, ka šī persona pastrādājusi arī citus noziedzīgus nodarījumus. Tādēļ ikvienu, kurš atpazīst attēlā redzamo vīrieti kā pāridarītāju, policija aicina ziņot, zvanot pa tālruņa numuriem: 67086200, 25496891.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!