Foto: Valsts policija

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Latgales iecirkņa policijas darbinieki par laupīšanu aizturējusi attēlā redzamo vīrieti. Policistiem ir aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt pastrādājis vēl citas laupīšanas, tādēļ aicina atsaukties cietušos, portālu "Delfi" informē VP.

Rīgas Latgales policijas iecirknī vērsās kāds cietušais, kurš pastāstīja, ka šā gada 19.oktobrī ap pulksten 11:00 Rīgā, Maskavas ielā, atrodoties sabiedriskā transporta pieturā, pie viņa piegājuši divi vīrieši un sieviete. Viens no vīriešiem iesitis viņam pa seju, atņēmis mobilo telefonu un meties bēgt.

Policijā par šo gadījumu tika uzsākts kriminālprocess par laupīšanu. Otrdien, 21.oktobra, vakarā no cietušā tika saņemta informācija, ka persona, kura viņu aplaupīja, atrodas kādā no Maskavas ielas pagalmiem.
Uz norādīto vietu nekavējoties tika nosūtīta patruļdienesta ekipāža, kas pēc cietušā norādījuma aizturēja 1980.gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais jau agrāk ir tiesāts par dažāda veida noziedzīgiem nodarījumiem, tajā skaitā arī par laupīšanām.

Šobrīd vīrietis ir ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Rīgas Latgales iecirkņa policijas darbiniekiem ir aizdomas, ka attēlā redzamais vīrietis varētu būt saistīts arī ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086327, 67086302, 110 vai arī vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!