Foto: DELFI
Sestdien uz Latvijas ceļiem notriekti vairāki gājēji, portālu "Delfi" informē Valsts policija.

Rīga, Graudu un Līvciema ielu krustojumā, 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi", uzbrauca 1992.gadā dzimušam gājējam un pēc tam sadūrās ar automašīnu "Volkswagen", kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta gājējs, kurš nogādāts slimnīcā.

Uz autoceļa Rīga- Ainaži 1955.gadā dzimis vīrietis, vadot " Scania" ar piekabi "Jyki", uzbrauca 1964.gadā dzimušam vīrietim, kurš nogādāts slimnīcā.

Sarežģīto laikapstākļu dēļ notikušas arī dažas avārijas. Priekules novadā 1985. gadā dzimis mopēda vadītājs uzbrauca pāri ceļam nokritušam kokam, pēc kā nogādāts slimnīcā. Rīgā, Jaunciema gatvē, 1940.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Chrysler", nobrauca no ceļa un uzbrauca kokiem. Negadījumā cieta 1956.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki. Viens no tiem gājis bojā.

"Delfi" jau vēstīja, ka sestdien Gulbenes novadā satiksmes negadījumā, kurā notika sadursme starp 1957.gadā dzimušās sievietes vadīto automašīnu "Renault" un 1965. gadā dzimušās sieviete vadīto "Audi". "Renault" vadītāja nogādāta slimnīcā, savukārt "Audi" vadītāja gāja bojā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!