Foto: DELFI

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem septiņos cietuši cilvēki, bet par ātruma pārsniegšanu sodīti 246 autovadītāji, informē Valsts policija.

Kandavas novada Zantes pagastā uz ceļa Kandava - Saldus 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "BMW" nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta pats autovadītājs un trīs pasažieri - 1988., 1992. un 1994. gadā dzimuši vīrieši. Cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Autoceļu Baltezers - Saulkalne un Ulbroka - Ogre krustojumā notika divu automašīnu sadursme. Negadījumā cieta abu spēkratu vadītāji, kā ari pasažieri - 1976. gadā dzimusi sieviete un 1985. gadā dzimis vīrietis. Viņi ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā, bet medicīniskā palīdzība tika sniegta arī divām 2008. un 2009. gadā dzimušām meitenēm.

Kopumā avārijās aizvadītajā diennaktī cietuši 16 cilvēki. 29 autovadītāji un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji pie stūres bijuši "žvingulī", bet par ātruma pārsniegšanu sastādīti 246 protokoli, no kuriem gandrīz puse - 100 - Rīgas rajonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!