Foto: Valsts policija

Valsts policijas Kriminālpolicija turpina aktīvu pazudušā studenta Stefana Engelbrehta meklēšanu. Patlaban iegūtā informācija neliecina, ka būtu noticis noziegums. Iespējams, ar jaunieti noticis nelaimes gadījums. Viena no versijām ir, ka viņš ielūzis ledū, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Policija aicina iedzīvotājus būt atsaucīgiem un ziņot, ja zina vai ir kāda informācija par jaunieša atrašanās vietu.

Patlaban likumsargi noskaidrojuši, ka Stefans pēdējo reizi ir redzēts 24.janvārī ap pulksten 2:00 naktī Āzenes ielā, Ķīpsalā. Tomēr policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka jaunietis Ķīpsalā atradies arī ap pulksten 4:00 naktī. Informācija neliecina, ka būtu noticis noziegums. Iespējams, ar jaunieti varētu būt noticis nelaimes gadījums. Kā vienu no versijām policijas darbinieki izvirzījuši, ka viņš varētu būt ielūzis ledū.

Meklēšanā sadarbojoties ar dažādām iestādēm Ķīpsalā un Rīgas pašvaldību, policija ir ieguvusi un pārbaudījusi dažādus video novērošanas kameru ierakstus. Sadarbojoties arī ar bezvēsts pazudušo cilvēku meklēšanas organizāciju, policijas darbinieki veikuši teritorijas apskati. Tāpat aptaujāti arī desmitiem studentu un regulāri tiek sekots līdzi arī Stefana mobilā telefona un sociālo tīklu aktivitātēm. Tomēr kopš liktenīgās nakts nekādas aktivitātes nav manītas.

Par Stefana pazušanu policijai tika paziņots 29. janvārī, kad viņš ilgāku laiku nebija ieradies uz mācībām un viņu nebija iespējams sazvanīt.

Valsts policija informē, ka, lai iegūtu pēc iespējas vairāk informācijas par pazudušā jaunieša gaitām naktī uz 24.janvāri, policija aplūkos arī Ķīpsalas apkārtnē esošo privātmāju video ierakstus. Līdz ar to iedzīvotāji aicināti būt atsaucīgi un pretimnākoši.

Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir kāda informācija par iespējamo Stefana Engelbrehta atrašanās vietu, zvanot uz tālruņa numuriem 20269011 vai 110.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!