AS "Rietumu Banka" filiālē Vecrīgā, Smilšu ielā 16, šodien ap plkst.11.30 pagaidām neskaidros apstākļos nogalināti divi bankas darbinieki - vīrietis un sieviete, informēja Rīgas Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuzis.
Bankas telpās notikusi apšaude, taču sīkākus lietas apstākļus policija pagaidām neatklāj.

Tomēr Ķuzis aģentūrai LETA teica, ka policija pagaidām nav izvirzījusi versiju par laupīšanas uzbrukumu.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās neoficiālās informācijas, iespējams, ka bankas apsardzes darbinieks nogalinājis sievieti, kas strādājusi šajā filiālē, un pats izdarījis pašnāvību. Iespējams, ka traģēdija notikusi personisku motīvu dēļ.

Pēc Ķuža teiktā, nogalinātie ir dzimuši 1960. un 1961.gadā.

Banka informēja, ka bankas telpās Smilšu ielā 16, traģēdija bankas darbinieka kabinetā notika personiska konflikta rezultātā. Saskaņā ar sākotnējo informāciju, traģēdijas pamatā bijušas abu bojā gājušo darbinieku personiskās attiecības un tā nav nekādā veidā saistīta ar viņu profesionālo darbību bankā.

Par notikušo nekavējoties tika informēta Valsts policija, kuras darbinieki ieradās notikuma vietā pēc dažām minūtēm un uzsāka savu darbu. Tā kā patlaban filiālē Saule strādā policijas darbinieki un mediķi, filiāle būs slēgta līdz darba dienas beigām. Klientus apkalpos citas bankas filiāles, kas strādā ierastā režīmā.

Rietumu Bankas vadība un darbinieki ir satriekti par notikušo. Bankas vadība izsaka visdziļāko līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem.

Banka uzskata, ka sniegt papildus informāciju par notikušo traģēdiju nav ētiski, ņemot vērā kā policijas veikto izmeklēšanu, tā arī cieņu pret bojā gājušo tuvinieku jūtām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!