Kāds iereibis valmierietis, ejot garām policijas mašīnai, bez iemesla vairākas reizes iespēris tai ar kāju, tādējādi sabojājot to. Nākamajā dienā vīrietis nevarēja paskaidrot savas rīcības motīvus un apgalvoja, ka neko neatceras, informēja Valmieras policija.
Valmierā, Smilšu un Dārza ielu krustojumā 1961.gadā dzimušais Genādijs, ejot garām trafarētai policijas mašīnai “Renault Megane”, vairākas reizes ar kāju tai iespēris.

Vīrietis, kurš bijis stiprā alkohola reibumā, aizturēts un uz 48 stundām ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Vēlāk paskaidrojumā viņš atzinis, ka neko neatceras un to, ka viņam būtu kādi iebildumi vai naids pret policiju, noliedz.

Minētā persona vairākkārtīgi bijusi policijas uzmanības lokā, vīrietis vairākas reizes sodīts tieši par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem. Uzsākts kriminālprocess par huligānismu, ja tas izdarīts personu grupā ja tas saistīts ar mantas bojāšanu. Par šo pārkāpumu paredzētais sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!