Liepājas rajona Priekules pagastā kāds autovadītājs pirmdien notriecis sievieti un viņas meitu, pēc kā no notikuma vietas aizbēdzis. Sieviete no gūtajām traumām slimnīcā mirusi, un bez mātes palikušas septiņas nepilngadīgas meitenes.
27 gadus vecais vīrietis vēlāk aizturēts. Viņš bijis alkohola reibumā, taču apgalvo, ka dzēris pēc avārijas.

Liepājas pilsētas un rajona policijas pārvaldē informēja, ka pirmdienas vakarā Liepājas rajona Priekules pagasta autoceļa Priekule-Purmsāti-Kalēti 1. kilometrā kāds autovadītājs iebraucis pretējā braukšanas joslā un notriecis divas gājējas - Austru R. (1965) un viņas meitu Madaru M. (1991).

Sieviete neilgi pēc notikušā no gūtajām traumām Priekules slimnīcā mira, savukārt viņas meitai mediķi konstatējuši sistas brūces pieres rajonā, muguras sasitumus un kreisās kājas lūzumu.

Negadījuma brīdī klāt bijusi vēl viena Austras R. meita - Daiga M. (1988), kura par notikušo nekavējoties informējusi policiju. Neilgi pēc negadījuma aizturēts vainīgais autovadītājs - Ints Z. (1976), kurš gājējas notriecis ar "Audi 80". Vīrietis bijis alkohola reibumā, viņam konstatētas aptuveni divas promiles. Aizturētais gan apgalvojis, ka dzēris pēc negadījuma, taču policija to apšauba.

Policija lemj par krimināllietas ierosināšanu. Bojāgājušajai sievietei palikušas septiņas nepilngadīgas meitas, no kurām vecākajai ir 16 gadu, savukārt jaunākajai - seši.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!