Otrdienas rītā notikušā avārijā uz Kalpaka bulvāra un K.Valdemāra ielas stūra smagi cietusi ātrās medicīniskās palīdzības mašīna, kuras šoferis no notikuma vietas aizvests ar smagām traumām, bet ārste un sanitāre guvušas vieglākus ievainojumus.
Par īsi pirms plkst.10 notikušo avāriju BNS ziņoja aculiecinieki, bet informāciju par mediķu traumām apstiprināja Pirmās medicīniskās palīdzības centrāles dežurārste Sarmīte Villere.

Villere pastāstīja, ka šobrīd notikuma vietā strādājot vēl arī otra brigāde, kas rūpējoties par sabojātās aparatūras savākšanu. Arī ārste, kura guvusi galvas traumu, rūpējoties par to un nevēloties doties uz slimnīcu, jo esot atbildīga par mašīnā esošo aparatūru.

Pagaidām nav noskaidroti avārijas iemesli.

Notikuma vietā BNS noskaidroja, ka ātrās palīdzības mašīna iepretim Valdemāra ielas 7. namam sadūrusies ar automašīnu "Saab", kurai sabojāts kreisais priekšējais stūris, savukārt ātrās palīdzības mašīnai bojāti sāni.

Ātrās palīdzības ārste BNS teica, ka negadījuma brīdī uz Traumatoloģijas slimnīcu vesta 36 gadus veca sieviete ar elpošanas traucējumiem un lauztām ribām. "Šādos gadījumos nepieciešama tūlītēja nogādāšana slimnīcā," pauda ārste.

Ārstei pašai konstatēts smadzeņu satricinājums, savukārt mašīnā esošā aparatūra, spriežot pēc pirmās apskates, neesot pārāk nopietni bojāta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!