Foto: DELFI
Sestdienas vakarā notikusi traģiska avārija Klidziņā, Skrīveru novadā, kur vairāku auto sadursmē gājis bojā tēvs un viņa četrus gadus vecais dēls, bet vēl četri cilvēki guvuši nopietnas traumas un nogādāti slimnīcā.

Kā vēsta portāls "Staburags", atsaucoties uz notikuma vietā sestdienas vakarā strādājušajiem policistiem, automašīna "Chrysler 300 C" milzīgā ātrumā ietriekusies automašīnas "Audi A6 Avant" aizmugurē.

Pēc trieciena "Chrysler" ielidojis pretējā braukšanas joslā, kur notikusi sadursme ar automašīnu "VW Caravelle".

Pēc trieciena automašīna "Chrysler" pārlūza uz pusēm. Automašīnas spidometrs trieciena brīdī apstājies pie ātruma 170 kilometru stundā, vēsta "Staburags".   

Tieši "Chrysler" automašīnā brauca tēvs un dēls, kuriem šis brauciens izrādījās liktenīgs. Tēvs vadīja automašīnu. Vēl viena šīs automašīnas pasažiere smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Notikuma vietā strādājušas četras Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķu ekipāžas, portālam "Delfi" pastāstīja dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Negadījums noticis pēc pulksten 18 un tajā traumas guvuši četri cilvēki - divas sievietes un divi vīrieši, kuru savainojumi vērtējami kā nopietni - galvas, krūšukurvja, iekšējo orgānu bojājumi un citas, papildināja Bukša. Viņu stāvokli mediķi vērtē kā stabilu.

Kā portāls "Delfi" uzzināja policijā, sestdien Skrīveros uz šosejas Rīga - Daugavpils automašīnas "Chrysler" vadītājs nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca priekšā braucošās automašīnas "Audi Avant" aizmugurē, bet pēc tam iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur saskrējās ar "Volkswwagen Caravelle" markas automašīnu.

Negadījumā bojā gājis "Chrysler" vadītājs - 32 gadus vecs vīrietis un pasažieris - četrgadīgs zēns. "Volkswagen" vadītājs, 1949.gadā dzimis vīrietis, ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Slimnīcā nogādāta arī "Audi" pasažiere, 1984.gadā dzimusi sieviete, kā arī 1987.gadā dzimis vīrietis un "Chrysler" pasažiere - 1981.gadā dzimusi sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!