Foto: morgueFile
Ceļu satiksmes negadījumos 13. septembrī cietuši 12 cilvēki, bet divas personas gājušas bojā, portālu "Delfi" informēja Valsts policija (VP).

Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki, bet viens cilvēks cietis Kurzemes reģionā. No 12 cietušajiem trīs ir gājēji un velosipēdisti.

Viena persona ceļu satiksmes negadījumā bojā gājusi Zemgales reģionā, bet viens cilvēks bojā gājis Vidzemes reģionā, ziņo VP.

VP Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece portālam "Delfi" pastāstīja, ka Zalves pagastā 13. septembrī, pulksten 20.59, ceļa posmā Vecumnieki - Nereta - Subate 54. kilometrā uz neapgaismota ceļa notriekta pagaidām nenoskaidrots transporta līdzeklis notriecis 1979. gadā dzimušu sievieti, kura no gūtajām traumām notikuma vietā gājusi bojā.

Sakarā ar notikušo policija lūdz atsaukties notikuma aculieciniekus, kā arī ziņot par negadījumu policijai uz tālruņa numuriem 110 vai 65102500.

Sietniece atzīmē, ka par notikušo ir uzsākts kriminālprocess, nozīmēta ekspertīze, kā arī pašlaik tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Savukārt 13.septembrī, pulksten 21.20 Valmierā, virzienā no Grīšļa ielas uz Cēsu ielu, pa vecā dzelzceļa sliedēm, 1955. gadā dzimis vīrietis, vadot velosipēdu, nebija pietiekoši uzmanīgs, kā rezultātā, uzbrauca betona blokam, portālu "Delfi" informēja VP. Vīrietis krita un notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā.

Policija noskaidro notikušā apstākļus. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī pie transportlīdzekļa stūres alkohola reibumā pieķerti septiņi autovadītāji. Kopā ceļu satiksmes jomā noformēti 535 administratīvo pārkāpumu protokoli, 230 no tiem noformēti par ātruma pārsniegšanu, bet viens par agresīvu braukšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!