Foto: stock.xchng

Pateicoties garāmgājējam, sestdienas naktī Rīgā izdevās operatīvi aizturēt kādu laupītāju, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Ance Rozīte.

Sestdienas naktī, ap pulksten trijiem, Rīgā pie kanāla, pretī Raiņa bulvārim, tika aplaupīts kāds 1989. gadā dzimis vīrietis. Vīrietis devās gar kanālu cauri parkam uz kādu atpūtas vietu. Viņam pretī nāca jaunietis un jautāja cigareti, tad telefonu un pēc tam jau naudu.

Ļaundaris, nesaņemot prasīto, sāka sist vīrieti, iesitot viņam pa galvu un seju, nodarot ievērojamus miesas bojājumus. Cietušais nokrita zemē, un ļaundaris izvilka viņa maku un telefonu un metās bēgt. Garām devās kāds cilvēks, kas notikušo pamanīja un apjautājās, vai cietušajam viss kārtībā. Saņemot negatīvu atbildi, garāmgājējs nekavējoties skrēja pakaļ laupītājam un viņu notvēra.

Policija pateicas cilvēkam, kurš nebija vienaldzīgs un palīdzēja notvert laupītāju uzreiz pēc uzbrukuma. Centra iecirkņa darbinieki vainīgo aizturēja un nogādāja iecirknī. Aizturētais ir kāds 1993. gadā dzimis jaunietis, kurš agrāk nav tiesāts.

Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un tiek noskaidroti notikušā apstākļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!