Foto: DELFI
Gulbenē, Blaumaņa un Rīgas ielas krustojumā šonedēļ saskrējušās divas trafaretas policijas automašīnas. Abi transportlīdzekļi ceļu satiksmes negadījumā ir bojāti, vēsta vietējais portāls "Dzirkstele.lv", atsaucoties uz lasītāja sniegtā informāciju.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā inspektore Dace Jukāma portālam apstiprinājusi, ka, steidzoties uz notikuma vietu autoceļa Gulbene - Madona 5. kilometrā, kur notikusi automašīnu "VW Golf" un "VW Caravelle" sadursme, satiksmes negadījumā iekļuva divas policijas trafaretas automašīnas.

31.oktobrī dažas minūtes pēc pieciem Gulbenē, Rīgas un Blaumaņa ielu krustojumā, notika automašīnas "Ford Mondeo" un "Suzuki Liana" sadursme.

Automašīnas "Ford", kurai bija ieslēgti speciālie skaņas signāli un mirgojoša zila bākuguns, vadītāja, braucot pa Blaumaņa ielu, iebrauca krustojumā, kur sadūrās ar automašīnu "Suzuki", kuras vadītāja brauca pa Rīgas ielu virzienā no Pamatu uz Blaumaņa ielu.

Negadījumā bojātas abas automašīnas. Cilvēki nav cietuši. Sastādīts ceļu satiksmes negadījuma protokols, un tiek precizēti notikušās sadursmes apstākļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!