Foto: DELFI



Iedzeršanas laikā kādā Bolderājas mikrorajona dzīvoklī izcēlies ģimenes strīds, kā rezultātā vīrs iekaustījis savu sievu, kas no gūtajām traumām mirusi.

Otrdien, 25.novembrī, ap pulksten 16:00 Valsts policijas darbinieki saņēmuši izsaukumu uz Admirāļu ielu, Bolderājā. Zvanītājs bija kāds 1956. gadā dzimis vīrietis, kurš stāstījis, ka viņa dzīvesvietā izcēlies ģimenes konflikts, un tā rezultātā viņa sieva no gūtajām traumām mirusi, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja kādas 1958.gadā dzimušas sievietes līķi. Policijas darbinieki noskaidroja, ka abi laulātie kopīgi lietojuši alkoholiskos dzērienus līdz kādā brīdī abu starpā izcēlies konflikts.

Vīrietis tik ļoti saniknojies, ka dusmu uzplūdā vairākas reizes iesitis sievai, nodarot smagus miesas bojājumus. Sieviete no gūtajām traumām notikuma vietā mirusi.

Par notikušo sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Šādam noziedzīgam nodarījumam likumā paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Piektdien tiesa vīrietim kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!