Foto: morgueFile

Valsts policija aizvadītajā nedēļā aizturējusi kādu vīrieti, kurš kāršu spēles laikā sadūris savu paziņu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

29. aprīļa vakarā ap pulksten 20:15 Siguldas policijas iecirkņa darbinieki saņēmuši informāciju, ka Inčukalnā kādā dzīvoklī, iespējams, noticis noziegums. Likumsargiem ziņots, ka dzīvoklī atrodas smagi savainots 1967.gadā dzimis vīrietis.

Notikuma vietā policisti noskaidrojuši, ka vairāki vīrieši kopā lietojuši alkoholu un spēlējuši kārtis. Kādā brīdī istabā palikuši divi vīrieši, kuru starpā izcēlies konflikts.

Konfliktā 1981.gadā dzimušais vīrietis cietušajam ar nazi iedūris kājā. Vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā miris.Savukārt iespējamo vainīgo turpat, notikuma vietā, aizturējuši likumsargi. Vīrietis nogādātas policijas iecirknī.

Policija norāda, ka aizturētais iepriekš tiesāts par zādzību.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu paredzētais sods ir brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Piektdien, 1.maijā, tiesa vīrietim kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!