Vīrietis, kurš tiek turēts aizdomās par divu sieviešu izvarošanu Liepājā, no policijas bēdzis pa piektā stāva balkonu.
16.augustā pulksten 12.35 Pašvaldības policijā saņemts izsaukums uz Ģenerāļa Baloža ielu 8, kur pie mājas gaidīšot sieviete, kura nupat esot izvarota. Cietusī, 1981.gadā dzimusī Jolanta R., policijas darbiniekiem paskaidrojusi, ka nesen tikusi atvesta no kāda dzīvokļa Zaļās birzs rajonā, bet dzīvoklī vēl palikusi viņas draudzene.

Jolantu esot izvarojis vīrietis, kurš viņu atvedis. Policisti devās uz norādīto adresi Zaļajā birzī. Ilgu laiku uz klauvējieniem neviens durvis vaļā neesot vēris, līdz to izdarīja dzīvoklī palikusī Jolantas draudzene Inga S. Septiņpadsmitgadīgā jauniete raudājusi un stāstījusi, ka tikko esot izvarota.

Trīs vīrieši, kas atradās dzīvoklī, izdzirdot klauvējienus pie durvīm, aizbēguši pa balkonu.

Tā kā dzīvoklis atradās 5.stāvā, tika pārbaudīti blakus esošie dzīvokļi. Vienā no tiem policisti atrada divus no trim aizdomās turamajiem - 1983. gadā dzimušo S. C. un 1977. gadā dzimušo Dmitriju Č. Trešais - 1975. gadā dzimušais Viktors A. - tika aizturēts Talsu ielas 41.nama 2.stāva gaitenī.

Gan cietušās personas, gan aizdomās turamie lietas apstākļu noskaidrošanai nogādāti Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldē.

Uz aizdomu pamata par izvarošanu aizturēts Viktors A. Notiek apstākļu noskaidrošana un tikšot lemts par krimināllietas ierosināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!