Pazīstamais jurists Edgars Džeriņš vakar, 14.novembrī, vadot automašīnu "Volvo 850", kurai bija AS "Latvijas valdības autobāzes" valsts reģistrācijas numurs, izraisīja sadursmi ar automašīnu "Toyota".
Rīgas Galvenās policijas pārvaldes (RGPP) Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ieva Zvīdre informēja, ka aptuveni plkst.16.30 Rīgā, Čaka un Pērnavas ielu krustojumā, notika ceļu satiksmes negadījums.

Uz notikuma vietu izbrauca Ceļu policijas ekipāža. Pēc negadījuma Džeriņš nav varējis policijas darbiniekiem uzrādīt automašīnas tehnisko pasi un autovadītāja apliecību. Tā vietā vīrietis Ceļu policijas darbiniekiem parādījis studenta apliecību, kurai bija beidzies derīguma termiņš.

Lai noskaidrotu vīrieša personību, policijas darbinieki viņu nogādāja RGPP 24.nodaļā. Tur tika noskaidrots, ka automašīnas vadītājs ir Džeriņš.

Kā sacīja Zvīdre, tikai pirms deviņām dienām Džeriņš bija atguvis autovadītāja apliecību pēc kāda ceļu satiksmes negadījuma.

Kā ziņots, Džeriņš kļuva pazīstams plašākai sabiedrībai, aktīvi iesaistoties lietās, kas saistītas ar ceļu satiksmes noteikumiem un to interpretāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!