Foto: Shutterstock
Otrdien, 17. maijā, Kārsavas novadā motocikls sadūries ar uz ceļa izskrējušu stirnu, negadījumā ciešot motocikla vadītājam, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 21.26 Malnavas pagastā, uz ceļa Kārsava-Goliševa. Pēc negadījuma 1978. gadā dzimušais motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Pulksten 9.54 Daugavpilī, Valkas ielā, 1989. gadā dzimusi sieviete ar "Audi A6", atpakaļgaitā izbraucot no stāvlaukuma, nav palaidusi 1965. gadā dzimušu vīrieti ar motociklu "Yamaha". Tādējādi notikusi sadursme, pēc kuras motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā. Pēc medicīniskās palīdzības vērsusies arī automašīnas vadītāja.

Pulksten 19.30 Nīcas novadā, uz ceļa Liepāja-Lietuvas robeža, 1980. gadā dzimis vīrietis ar VAZ markas automašīnu izraisījis sadursmi ar "Volkswagen Transporter" spēkratu, kuru vadījis 1963. gadā dzimis vīrietis.

1980. gadā dzimušais automašīnas vadītājs nogādāts slimnīcā.

Savukārt pulksten 16.51 Ikšķilē, Pārbrauktuves ielā, 2002. gadā dzimusi velosipēdiste sadūrusies ar nenoskaidrotu transporta līdzekli. Negadījumā meitene guvusi miesas bojājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!