Foto: DELFI
Trešdien, 4. janvārī, Krievijas vēstniecībā Rīgā, iespējams, atrasta nezināmas izcelsmes viela, portāls "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Dienestā skaidroja, ka pulksten 15:08 VUGD saņēma izsaukumu uz Ukrainas neatkarības ielu Rīgā, kur ēkā, iespējams, atrasta nezināmas izcelsmes viela.

Valsts policijā (VP) portālam "Delfi" skaidroja, ka pulksten 13:54 tika saņemts izsaukums par to, ka Krievijas vēstniecībā, iespējams, ir saņemts aizdomīgs sūtījums, kurā atrodas nezināmas izcelsmes viela.

Portāls "Delfi" ap pulksten 19 vakarā novēroja, ka pie Krievijas vēstniecības joprojām atradās vairāki operatīvie transportlīdzekļi, tostarp VP, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD), VUGD, kā arī Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) transportlīdzeklis. Bija redzams, ka telpās strādāja cilvēki aizsargtērpos.

Ap pulksten 21 VP ziņoja, ka darbi notikuma vietā ir pabeigti un sūtījums ar nezināmo vielu nodots laboratorijai ekspertīzes veikšanai.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākta resoriskā pārbaude, tiks sagaidīts atzinums par vielas sastāvu, savukārt policija tālāk lems par materiāla virzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!