Foto: Shutterstock

Piektdien, 26. oktobrī, ap pusvieniem naktī Liepājas pilsētas Pašvaldības policijā tika saņemta informācija, ka Lielā ielā kāda persona apķēpā ēku, portālam "liepajniekiem.lv" pastāstīja Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

"Ierodoties notikuma vietā, minētā persona uz vietas neatradās, taču aculiecinieks aprakstīja personas vizuālo izskatu," stāsta Vārpiņš. "Nekavējoties apsekojot tuvāko apkārtni, aprakstam atbilstošā persona tika pamanīta pie citas ēkas Lielā ielā. Pamanot personu, tika ievērots, ka tā apķēpā jau citu ēku," viņš papildina.

Policijā skaidro, ka, ieraugot Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas operatīvo transportlīdzekli, minētā persona ātri uzvilkusi mugursomu un devusies prom.

1996. gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts un veicot mantu apskati tika konstatēts, ka viņam somā atradās vairāki krāsu baloniņi.

Tā kā 1996. gadā dzimušais vīrietis atradās alkohola reibumā, viņš tika ievietots Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas Pagaidu turēšanas telpās atskurbšanai, pēc kuras viņš nodots Valsts policijas darbiniekiem lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

"Tika noskaidrots, ka aizturētais jaunietis nakts gaitā bija apķēpājis vairākus īpašumus," piebilst Vārpiņš. Tāpat policijas pārstāvis pateicies aculieciniekam, kurš, pamanot pārkāpumu, nekavējoties sazinājās ar Liepājas pilsētas Pašvaldības policiju, tādējādi palīdzot ķēpātāja notveršanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!