Foto: stock.xchng
Aizvadītajā naktī noticis vēl viens uzbrukums, kura laikā neidentificēts ļaundaris šāvis uz jaunās taksometru pakalpojumu kompānijas "Baltic Taxi" automašīnu, informēja SIA "Baltic Taxi" valdes loceklis Jānis Naglis.

Taksometra vadītāja nav cietusi, automašīnā incidenta brīdī pasažieru nebija. Izsaukta policija, kas fiksējusi notikušā apstākļus.

"Baltic Taxi" darbiniece vakarnakt pēc brauciena uz lidostu "Rīga" devās uz pilsētas centru. Ceļā to strauji apdzina tumšas krāsas auto, no kura vēlāk tika raidīts šāviens "Baltic Taxi" automašīnas virzienā. Incidenta rezultātā automašīnai bojāts stikls.

Jau ziņots, ka naktī no otrdienas uz trešdienu notika pirmais incidents, kura laikā SIA "Rīgas Transporta Sabiedrība" (baltās Toyota) taksometru vadītāji - trīs vīrieši - uzbruka vienai sievietei, "Baltic Taxi" taksometra vadītājai, ielencot automašīnu, pārdurot riepu, sabojājot durvis. Notikušo izmeklē policija.

"Likumsargiem, ministrijām, iestādēm ir zināmi bandīti un to kriminālais darbības stils taksometru biznesā. Vai tiešām kādam cilvēkam ir jāiet bojā, līdz kāds sāks rīkoties? Lai arī tas nav mūsu primārais uzdevums, mēs netaupīsim līdzekļus, lai šajā biznesā bandītismu izskaustu. Mēs arī bez iecietības vērsīsimies pret tiem, kuri pauž atbalstu šādām 90.gadu stila kriminālām darbībām," norādīja SIA "Baltijas Aviācijas sistēmas" īpašnieks un SIA "Baltic Taxi" līdzīpašnieks Bertolts Fliks.

Kā ziņots, "Baltic Taxi "savu darbību sāka šā gada augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!