Foto: Valsts policija
Ceturtdien no Jelgavas psihiatriskās klīnikas "Ģintermuiža" izmucis sevišķi bīstams noziedznieks, brīdina Valsts policijas pārstāve Sintija Virse.

1987.gadā dzimušais Artūrs Millers notiesāts par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu. Tiesa viņam noteikusi medicīniska rakstura piespiedu līdzekli – ārstēšanos vispārēja tipa psihiatriskajā slimnīcā.

Mediju arhīvs liecina, ka vīrietis notiesāts par slepkavību Rīgā, Dārziņu rajonā. 2008.gada 9.maijā Dārziņu rajonā atrasts vīrieša līķis, kuram bijusi nogriezta galva. Izmeklēšanā noskaidrots, ka nežēlīgi noslepkavotais bijis kāds iepriekš tiesāts 51 gadu vecs vīrietis, kurš iepriekš atradies apcietinājumā. Vīrieša galva atrasta netālu no līķa, turklāt vīrietim izķidāti arī iekšējie orgāni, kas izsvaidīti pa apkārtni.

Saistībā ar nežēlīgo slepkavību tika aizturēts Millers, kurš iepriekš jau divreiz tiesāts saistībā ar narkotiku lietošanu un uzglabāšanu.

Izmukušais ir 187 centimetrus garš, viņam ir tumši, īsi mati. Tāpat vīrietim ir zilas acis, ar tumšiem lokiem ap tām. Vīrietis ir apmēram 76 kilogramus smags. Uz kreisās rokas vīrietim rēta un tetovējums ar uzrakstu "SINFULL". Savukārt uz labās rokas ar krievu valodas burtiem uztetovēts "net dima bez".

Viņš bija ģērbies melnā virsjakā ar kapuci, melnās sporta biksēs, kājās bija sporta kurpes.

Ņemot vērā, ka vīrietis varētu būt bīstams apkārtējai sabiedrībai, policija lūdz iedzīvotājus vērīgi aplūkot attēlā redzamo personu un sniegt jebkāda informāciju par viņa atrašanās vietu, zvanot pa tālruņiem – 63004200, 67075200 vai 110, vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Policija anonimitāti garantē un jau iepriekš izsaka pateicību par sniegto palīdzību aizbēgušā meklēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!