Foto: LETA
Rīgas pašvaldības policisti naktī uz otrdienu aizturējuši iespējamos laupītājus, portālu "Delfi" informēja Rīgas pašvaldības policijā.

Naktī uz otrdienu pie Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbiniekiem vērsušies divi satraukti vīrieši, kuriem piedraudēts ar ieroci.

Abi vīrieši norādījuši uz netālu esošo jauniešu kompāniju. Kārtības sargi devušies ar jauniešiem aprunāties un sarunā manījuši, ka vienam no viņiem aiz biksēm aizbāzts šaujamierocim līdzīgs priekšmets.

Pašvaldības policijas darbinieki jaunieti nekavējoties pārmeklējuši un pie viņa atroduši ne tikai gāzes ieroci, bet arī saliekamo nazi, mobilo telefonu un melnus ādas cimdus. Jaunais vīrietis nav varēja kārtības sargiem paskaidrot, kādam nolūkam visi atrastie priekšmeti viņam ir nepieciešami, tāpat atteicies nosaukt savus personas datus.

Pēc atkārtota pieprasījuma jaunietis tomēr personas datus nosaucis, taču, pārbaudot viņa vizuālo atbilstību ar datu bāzēs pieejamo personas attēlu, pašvaldības policisti secinājuši, ka viņš uzdodas par citu personu. Līdz ar to pašvaldības policisti jaunieti aizturējuši.

Sazinoties ar Valsts policijas darbiniekiem, noskaidrots, ka netālu notikusi bruņota laupīšana. Visas notikumā iesaistītās personas nogādātas Valsts policijas iecirknī lietas apstākļu noskaidrošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!