Foto: stock.xchng
Sestdienas naktī, aizdomās par draudzenes noslepkavošanu, policija Rīgā aizturējusi kādu 25 gadus vecu studentu, portālu "Delfi" informēja Rīgas reģiona policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Pagājušajā ceturtdienā policijā vērsās kādas 1988. gadā dzimušas jaunietes vecāki, ziņojot, ka meita jau vairākas dienas neatbild uz tālruņa zvaniem. Vecāki norādīja meitas dzīvesvietu, kuru policisti pārbaudīja. Dzīvesvietā likuma sargi atrada jaunās meitenes līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Notikušā apstākļu noskaidrošanai policisti sāka kriminālprocesu.

Turpinot izmeklēšanu, policistiem radās pamatotas aizdomas, ka jaunās sievietes nonāvēšanā varētu būt vainojams viņas dzīvesbiedrs, kuru likuma sargi sāka meklēt. Policisti pārbaudīja vairākas jaunā vīrieša iespējamās atrašanās vietas vairākās Latvijas pilsētās. Meklēšanā iesaistījās arī bojā gājušās jaunietes tuvinieki, ievietojot informāciju sociālajos tīklos, informēja Sadovskis.

Sestdienas naktī vīrietis pats ieradās policijas iecirknī un atzinās izdarītajā. Jaunietis pastāstīja, ka liktenīgajā dienā bija lietojis alkoholiskos dzērienus. Viņš atzina, ka, ierodoties mājās, viņam izcēlās konflikts ar draudzeni un viņš tai vairākas reizes iesita un pameta dzīvokli.

Svētdien tiesa aizdomās turētajam kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!