Policija par bijušā komercbankas "Olimpija" prezidenta Ļeva Krēmera slepkavību izvirzījusi sešas versijas. Neviena no tām nav saistīta ar viņa personīgo dzīvi, bet gan ar viņa saistību ar kriminālajām aprindām vai uzņēmējdarbību.
Viņš sacīja, ka nogalinātais bija "pārāk spilgta personība un viņam pietika ienaidnieku kriminālajā pasaulē". Tomēr pašlaik neesot precīzi skaidrs, vai notikusi pasūtījuma slepkavība, un joprojām turpinās notikuma vietas apskate, pierādījumu vākšana un norīkotas vairākas ekspertīzes.

BNS jau vēstīja, ka 1953.gadā dzimušo Krēmeru netālu no savas dzīves vietas Jūrmalā, Rīgas ielā, automašīnā nošāva 29.aprīlī pagaidām nenoskaidroti noziedznieki. Slepkavības brīdī automašīnā atradās arī viņa četrus gadus vecā meita.

Viena no versijām ir, ka Krēmera slepkavība varētu būt saistīta ar citām Rīgā šogad notikušajām slepkavībām - bijušā Ivana Haritonova grupējuma dalībnieka Valērija Berlina ar iesauku Čigāns, Jurija Voļvača slepkavīvām, kā arī ar vairākiem kriminālo autoritāšu slepkavības mēģinājumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!