Foto: stock.xchng

Rīgā, Alīses ielā, kopīgas iedzeršanas laikā kāds agrāk par slepkavību tiesāts vīrietis nodūris sievieti. Viņš atzinies nodarītajā, informē Valsts policija.

Svētdien, 27.jūlijā, Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, ka kādā dzīvoklī Alīses ielā, iespējams, veikta slepkavība. Ierodoties norādītajā adresē, policijas darbinieki atrada 1969.gadā dzimušas sievietes līķi ar vairākiem dūrieniem vēderā.

Policisti uz aizdomu pamata par slepkavības pastrādāšanu aizturēja mirušās sievietes paziņu - 1974. gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais atzina savu vainu nodarītajā. Abi kopā lietojuši alkoholiskos dzērienus, savukārt vēlāk izcēlies strīds, kura laikā viņš vairākas reizes iedūris sievietei. Aizturēšanas brīdī vīrietis bija 3 promiļu reibumā.

Identificējot abas personas, policijas darbinieki noskaidroja, ka vīrietis iepriekš bija tiesāts par slepkavību, savukārt sieviete iepriekš vairākas reizes bijusi policijas redzeslokā par alkoholisko dzērienu lietošanu.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par slepkavību, kas izdarīta ar sevišķu cietsirdību. Vīrietim par pastrādāto noziegumu var draudēt mūža ieslodzījums. Aizturētajam vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!