Foto: AFP/Scanpix
Valsts policijā (VP) saņemts sievietes iesniegums, kurā viņa sūdzas par incidentu tirdzniecības centrā "Alfa", kura laikā viņai iespēris konfliktā iesaistītais vīrietis. Policija sākusi administratīvo lietvedību, portālam "Delfi" pastāstīja policijas sabiedrisko attiecību speciālists Dairis Anučins.

Konflikts sācies sievietei un vīrietim, stāvot pie kāda veikala kases. Policija izvērtēs informāciju un spriedīs, vai ir pamats vīrieša saukšanai pie atbildības.

Jautāts par iespējamo sodu, ko vīrietis varētu par savu rīcību saņemt, Anučins norādīja, ka tas vēl nav zināms. Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā atkarībā no klasifikācijas ir paredzēti dažādi sodi.

Publiskajā telpā nedēļas nogalē parādījās informācija, ka starp jauno māmiņu un diviem vīriešiem radies konflikts, kura laikā viens vīrietis viņai iespēris. Sieviete izvirzīja versiju, ka vīrieši pret viņu izturējušies nicinoši tāpēc, kaviņa ir latviete, bet abi iespējamie pāridarītāji – krievi. Konflikts sācies pēc tam, kad sieviete abiem vīriešiem vaicājusi, vai pie "ātrās kases" ir jāstāv ar pilnu iepirkumu grozu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!