Foto: Shutterstock
Likumsargi ceturtdien, 3. martā, aizturējuši kādu automašīnas šoferi, kurš policistiem devis kukuli, bet pēcāk pie viņa atrastas arī narkotiskās vielas.

3. martā Ceļu policijas ekipāža pie Mežotnes ielas un Liepājas ielu krustojuma apturējusi automašīnu "Honda". Pieejot pie automašīnas, policistiem radušās aizdomas, ka tās vadītājs – 1981. gadā dzimis vīrietis –, iespējams, atrodas narkotisko vielu reibumā. Lai policisti aizdomīgo vīrieti nevestu uz ekspertīzes veikšanu, vīrietis likumsargiem piedāvājis 90 eiro kukuli.

Policisti vīrieti nogādājuši medicīnas iestādē ekspertīzes veikšanai. Tur pie vīrieša atrasts arī iepakojums ar aptuveni 0,8 gramiem marihuānas. 1981. gadā dzimušais vīrietis aizturēts un nogādāts izolatorā.

Patlaban pret aizturēto ir uzsākts kriminālprocess par kukuļdošanu, kā arī administratīvā lietvedība par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu nelielā apmērā. Pēc ekspertīžu rezultātu saņemšanas policija lems, vai ir pamats sākt kriminālprocesu par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties narkotisko vielu ietekmē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!