Foto: DELFI Aculiecinieks

Otrdienas rītā uz ceļa Baltezers – Saulkalne, 1. kilometrā, notikuši divi satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši četri cilvēki. Notikuma vietā satiksme pilnībā atjaunota, informē Valsts policijā.

Valsts policijai izsaukumu uz notikuma vietu saņēmusi pulksten 10.17. Saņemtā informācija liecinājusi, ka uz ceļa A1 1. kilometrā notikuši divi atsevišķi satiksmes negadījumi, kuros kopumā iesaistītas piecas automašīnas. Trīs no iesaistītajām automašīnām ir vieglie auto, bet divas ir kravas automašīnas.

Sākotnējā informācija, ka vienā negadījumā iesaistītas "Renault", "Volkswagen" un "Mitsubishi" markas vieglās automašīnas, kā arī smagā automašīna DAF, bet otrā negadījumā tur pat blakus - jau avarējusī "Renault" un cita kravas automašīna.

Abos negadījumos kopumā cietušas četras personas. Vissmagāk cietušie ir "Renault" vieglās automašīnas vadītājs un DAF kravas auto vadītājs.

Notikuma vietā uz laiku pilnībā bija bloķēta satiksme, bet pēc tam to regulēja ceļu policija. Patlaban avārijas vietā satiksme atjaunota.

Foto sociālajā vietnē "Facebook" publicējuši Igors Olovjaņikovs un Edith Shiron.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!