Foto: DELFI Aculiecinieks
piektdien Cēsīs degusi noliktava-veikals. Ugunsgrēkā cietis jauns vīrietis.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), izsaukums uz Tirgoņu ielu saņemts plkst.17.30. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatējuši, ka deg noliktava-veikals 130 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēku paša spēkiem bija centies apdzēst telpās esošais 23 gadus vecais vīrietis. To darot, viņš bija saindējies ar dūmiem un apdedzinājis labās rokas plaukstu. Tomēr no hospitalizācijas šis jaunietis atteicās.

Savukārt Jēkabpilī, Bebru ielā, vakar glābēju palīdzība bija nepieciešama kādam vīrietim, kurš pa savu logu bija izkritis uz dzīvojamās mājas kāpņutelpas priekšnamiņa jumta, gūstot traumas. Glābēji cietušo nodeva mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 23.maija plkst.6.30 līdz 24.maija plkst.6.30, VUGD kopumā saņēmis 58 izsaukumus - dzēsti 30 ugunsgrēki, veikti 23 glābšanas darbi, bet pieci izsaukumi izrādījušies maldinoši.

Valsts meža dienestā informēja, ka piektdien Latvijā dzēsti trīs meža ugunsgrēki ar kopējo platību 2,56 hektāri. VUGD darbinieki piedalījušies meža ugunsgrēka dzēšanā Vecāķos, kur degusi meža zemsedze divu hektāru platībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!