Foto: Rīgas Pašvaldības policija
Pašvaldības policisti otrdien, 28. jūnijā, Pļavniekos notvēruši narkomānu, kurš stūmis, iespējams, zagtu bērnu velosipēdu, portāls "Delfi" uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Otrdien Latgales pārvaldes darbinieki devušies uz izsaukumu Pļavniekos, kur garāmgājēji pamanījuši kādu iereibušu kungu, kurš, iespējams, cenšas aizstumt citai personai piederošu velosipēdu.

Pamanot policijas tuvošanos, vīrietis sācis manāmi uztraukties un centies nozust no pašvaldības policijas darbinieku redzesloka. Kārtības sargi vīrietim devuši rīkojumu nekavējoties apstāties, taču viņš sācis mīties ātrāk.

Pašvaldības policisti bēgošo kungu panākuši un apstādinājuši, taču viņš sācis vicināties ar rokām un izrāvies no pašvaldības policijas darbinieka satvēriena. Kārtības sargiem nācies vīrieti saslēgt roku dzelžos.

Jautājot par velosipēda izcelsmi, aizturētais apgalvojis, ka tas piederot viņa draugam, bet drauga vārdu vai dzīvesvietu nosaukt nav varējis. Pārrunu laikā kārtības sargi konstatējuši, ka viņš ir manāmā narkotisko vielu reibumā, par ko liecinājušas sašaurinātās acu zīlītes un neskaidrā runa.

Vīrietis ar velosipēdu nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!