Foto: Publicitātes attēli
Svētdienas rīts Reģionālās pašvaldības policijas Ikšķiles novada nodaļas darbiniekiem iesākās ar kāda pārgalvīga automašīnas "Toyota Land Cruiser" vadītāja vajāšanu, kas beidzās tikai Salaspilī, kur ātrā braucēja vadītais auto avarēja, informēja Reģionālā pašvaldības policija.

Svētdien, 13.oktobrī, pulksten 10 policisti ievēroja automašīnu "Toyota Land Cruiser", kuras vadītājs, pie Tallinas apvedceļa izbraucot uz A6 autoceļa virzienā uz Salaspili, vadīja savu spēkratu bez nepieciešamības mainot braukšanas joslas un tādā ātrumā, kas apdraudēja ceļu satiksmes dalībniekus.

Policisti nolēma automašīnu apturēt, lai pārtrauktu likumpārkāpumu un novērstu iespējamo ceļu satiksmes negadījumu.

Automašīnas vadītājs turpināja agresīvi vadīt savu spēkratu un nereaģēja uz policijas darbinieku pieprasījumiem to apturēt.

Policistiem uzsāktā vajāšana noslēdzās kādā apdzīvotā mikrorajonā Salaspilī - pie Kalna ielas 7.nama, kur "Toyota" vadītājs izraisīja avāriju, iebraucot ceļa malā novietotā automašīnā "Audi".

Pamatojoties uz autovadītāja sūdzībām par veselības problēmām un acīm redzamām, tā dēvētajām "lomkām", tika izsaukta Neatliekamā medicīniskā palīdzība, vēsta Reģionālā pašvaldības policija.

Pēc neatliekamās palīdzības sniegšanas vadītāju mediķi nodeva Valsts policijas Ceļu policijai tālākai lietas virzībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!